Çocuk Hastalıkları hazır su mu,kaynatılmış su mu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
333
arkadaşlar oğlum 9 aylık ve ben hep kaynatılmış su verdim,doktorumuz kaynatılmış su ver demişti 6 aylıkken.geçen gün markette bir markanın bebekler için özel suyunu gördüm,kullananlar var mı aranızda bu hazır sudan,ya da başka bi marka hazır sudan.yoksa kaynatılmış su mu kullanıyorsunuz?

canim o bebekler icin hazir suyu bilmiyorum ama soylede dusun "o su nezamandan beri saklaniliyo acaba?" bence kaynatilmis suya devam et!

hem o siseler hicde saglikli degil, butun kimyasal maddeler iceriyo.

kaynatılmış suyun hiç bi faydası yok ki kızlar sadece sıvı okadar..2-3 aylık bebekler için ok ama bence artık gerçek dünyaya alışmaları lazım dimi nezamana kadar kaynatılmış su vericez ki?hem kaynatınca bütün minerralleri gidiyo su su olmaktan çıkıyo..bize drumuz öle demişti 3 aylıkken artık hazır su içirmeye başla demişti şu küçük pet şişelerdekini damacanadan değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…