• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları hazır su mu,kaynatılmış su mu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
333
arkadaşlar oğlum 9 aylık ve ben hep kaynatılmış su verdim,doktorumuz kaynatılmış su ver demişti 6 aylıkken.geçen gün markette bir markanın bebekler için özel suyunu gördüm,kullananlar var mı aranızda bu hazır sudan,ya da başka bi marka hazır sudan.yoksa kaynatılmış su mu kullanıyorsunuz?

canim o bebekler icin hazir suyu bilmiyorum ama soylede dusun "o su nezamandan beri saklaniliyo acaba?" bence kaynatilmis suya devam et!

hem o siseler hicde saglikli degil, butun kimyasal maddeler iceriyo.

kaynatılmış suyun hiç bi faydası yok ki kızlar sadece sıvı okadar..2-3 aylık bebekler için ok ama bence artık gerçek dünyaya alışmaları lazım dimi nezamana kadar kaynatılmış su vericez ki?hem kaynatınca bütün minerralleri gidiyo su su olmaktan çıkıyo..bize drumuz öle demişti 3 aylıkken artık hazır su içirmeye başla demişti şu küçük pet şişelerdekini damacanadan değil..

Back