• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazır stor mu yaptırma stor mu

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
evime stor yaptırmayı düşünüyorum simli güzel kaliteli storların metresi 33 dedi perdeci sadece mutfak zebra ona 865 dedi
bir sürgülü balkon kapısı var mutfakda
toplamda 2 cam 2 sürgülü balkon kapısı ve duvarın biri komple cam mutfak zebrası da eklenince 3100 dedi zar zor 2350 ye indi salonda sadece tül var o da kruvaze olacak
çok değil mi bu fiyat hazır perde alsam diyorum onun da en uzunu 200 cm benim boydan aşağı 260 cm nasıl olacak yarım kalsa hoş durur mu bilemiyorum
yaptırmak mı en iyisi hazır almak mı bilemedim yada sipariş alan siteler var onlardan mı almalı karşılaştıran var mı fiyatları

Biz mutfağa Taç'tan 2 stor yaptırdık
250 miydi 300 müydü hatırlamıyorum
Tabi simli falan değil mutfak için olanlarından

arkadaşım stora çok fiyat vermişler
yaptırmadıysan koçtaş a veya unkapanın da imç ye bak derim
bende haftasonu bütün perdelerimi imç de beğendim
henüz fiyat vermedi perdecimiz fiyat bekliyorum

merhaba eğer üzerine tül ya da başka perde düşünmüyorsanız .zebra yaptırın çok güzel oluyor.ben salonuma düz renk stor üzerine de tül yaptırdım.ama direkt zebra yaptırsaydım tüle gerek kalmayacaktı.hem stora hem tüle para verdiğim için zebradan daha maliyetli oldu.zebranın fiyatları dediğiniz gibi ama çok modern ve hoş duruyor.

bende yeni yaptırdım stor ve zebra
stor perdem 260 tuttu simli ve desenli yaptırdım camım 3 buçuk metre.
mutafığıma zebra yaptırdım o da 200 gibi bişey tuttu camım küçük ama... taç marka ikiside.
camına göre diktirince daha güzel oluyo bence ama yapı marketlerde de vardı güzel storlar ölçüleri uyuorsa alınabilir.

Bugun baska perdeciye sordum o da 2 bin civari dedi ama brillant marka bir de taça soracagim bakalim eve 32 metre stor 6 metre zebra lazim sadece salona 30 metre tul gidiyo koctasta yada yapi marketlerde boy 2 metre benim 2.70 kısa kalincada hos olmaz sanirim care dukkanlari gezmek ve bu kadar para verilecekse iyi bir marka almak

stor bence çok gereksiz bişey, camı açsan açamıyosun, kapasan kapayamıyosun kesinlikle halkalı tül ve perdeden vazgeçmem, evi daha aydınlık ve ferah gösteriyor.

cnm sana tavsiyem acilen başka yerlerden fiyat al çok fazla sana verilen fiyatlar ayrıca markalara takılma ben 10 yıldır stor kullanıyorum ham maddeleri aynı etikete para harcama iyi günlerde kullanmanı diliyorum

ben 1 büyük cam zebra (çalışma odası)
bir büyük cam oturma odası katlamalı tül+stor 450'ye yaptırdım çok da kaliteli. fiyat bana çok uçuk geldi.

stor bence çok gereksiz bişey, camı açsan açamıyosun, kapasan kapayamıyosun kesinlikle halkalı tül ve perdeden vazgeçmem, evi daha aydınlık ve ferah gösteriyor.
benim camlarda kapılarda hep sürgülü o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum tül evet hoş ama storlar görüntü açısından daha hoş duruyor
cnm sana tavsiyem acilen başka yerlerden fiyat al çok fazla sana verilen fiyatlar ayrıca markalara takılma ben 10 yıldır stor kullanıyorum ham maddeleri aynı etikete para harcama iyi günlerde kullanmanı diliyorum
bence de hala araştırıyorum en son antep e gitmeye karar verdim orda çok ucuzmuş

VERDİ 'nin perdeleri ve storlarıda çok uygun.Çevrende magazası varsa ordanda fiyat almanı tavsiye ederim :))

Back
X