• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hazır meyve püreleri veren var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
vallaha oğlum 9.5 aylık bi sefer dışarıya acil çıkmam gerekiodu marketimiz var aldım ordan ama bir kaşık verdim vermedim tadı bikere iğrenç böle çürük bozyk gibi kokuo dedim onu yiceğine 1 2 saat aç kalsın daha iyi vermedim vermemde yaa çok kötüü :(

hep hazir veriyorum
et sebze meyve
hepsini hazir aliyorum
Hipp organik hepsi
katki maddesiz boya vs yok
doktor ver dedi
burda herkes böyle besliyor bebeklerini

organik beslenmeye önem veriyorsanız acaba pazardan alıp kendiniz yapsanız daha garanti olmaz mı? bence kavanozlarda uzun süre dayanmalartı için mutlaka katkı maddesi koyuyorlardır. o zaman nasıl organik olsun ki?

organik beslenmeye önem veriyorsanız acaba pazardan alıp kendiniz yapsanız daha garanti olmaz mı? bence kavanozlarda uzun süre dayanmalartı için mutlaka katkı maddesi koyuyorlardır. o zaman nasıl organik olsun ki?

pazardan alinanlarin organikliginden nasil eminsiniz peki?
ayrica bu mamalar bebeklere uygun sekilde üretiliyor
vakumlaniyor
steril vs

doğrusunu söylemek gerekirse dediğiniz gibi onlarda malum. fabrikasyon ürünlerle karşılaştırıldığında en azından nasıl pişirdiğinizi içine ne koyduğunuzu biliyorsunuz...

vakumlaniyor
steril vs [/COLOR][/B][/QUOTE]

Sterilizasyon da acaba yararlı bakterileri de öldürmüyor mu?

vakumlaniyor
steril vs [/COLOR][/B]

Sterilizasyon da acaba yararlı bakterileri de öldürmüyor mu?[/QUOTE]

topik acan hanimin cevabini verdim
hazir püre veren var mi demis evet benim
size simdi ne diyeyim ki
sizin evde yaptiginiz iyidir mutlaka
ama dedigim gibi siz kullandiginiz meyve sebze nerden bilyiorsunuz organik
ayrica eminim bundan fabrikadaki steril ortami evinizde saglayamazsiniz
ben buna guveniyorum
burda böyle zaten

doktoruma yogurt vereyim mi dedim
ihtiyaci yok dedi
verecegim mamalarda yogurtta olan vitamin mineal neyse icte var dedi
yogurt doyurmaz dedi
benim gördügüm burda insan ömrü uzun
bebekler saglikli büyüyor
ben bunlarin hespini düsünüyorum
evde yaptigim corbayla kizima verecegim hazir mamadaki vitamin minerallari ben veremem zaten
burdaki insanlarda bunlari düsünüyorlar degil m
i

bende verdim, öyle igrenc kötü pis de kokmuyorlardi. Belki sizin verdiginizin tarihi gecmis olabilir.
Bence gayet saglikli kosullarda üretiliyorlar ve de iyi denetleniyor hepsi.
Almanya bu bakimdan güvenilir bir ülke bence, kendi cocuklarina yediriyorlar sonucta.

Katki maddesi olmadan nasil bu kadar uzun kalyior derseniz. Annemde hic bir katki maddesi koymadan kislik konserverler yapardi cam kavanozlara , bunlarda onun gibi iste. kavanozlar hava almadigi icin icindeki de bozulmuyor.

size simdi ne diyeyim ki
ben buna guveniyorum
burda böyle zaten

ihtiyaci yok dedi
yogurt doyurmaz dedi
evde yaptigim corbayla kizima verecegim hazir mamadaki vitamin minerallari ben veremem zaten
i
[/QUOTE]

bende hep bu steril vitamin konusunu düşünürdüm içim rahatladı biraz yorumlarınızı okuduktan sonra,ek gıdalara başlamamıza az kaldı düşünüyordum hep evde mi yapsam bunlardan mı yedirsem diye..

size simdi ne diyeyim ki
ben buna guveniyorum
burda böyle zaten

ihtiyaci yok dedi
yogurt doyurmaz dedi
i
[/QUOTE]

orası neresi cok merak ettim doğrusu. ben ilk defa senin gibi duşunen birini göruyorum. meyve sebze baklagil yogurtu vs. verirsen her vitamin alır merak etme. şişedekiler dedikleri gibi kesinlikle katkısız değil. olamaz nasıl yoksa uzn sure durur

ayrıca arkadaşlar insan kendi temizliğinde naıl şuphe ederki anlayamdım. yıka kaynat bi su bi sabun herşeyi temizler. neyi steril edeceksinz.

ne sterilizasyonu ayh bu nerden çıktı..bi kere ağız içi steril değil ki :31:
konu nerden buralara geliyo anlamıyorum:12:
ben ara sıra yaptığım çorbamı beğenmezse vs yada dışarıdayken veriyorum acil durumlarda ...
kendim pişirmezsem içim rahat etmez benim..:17:

Siz anladığım kadarıyla Almanya'da yaşıyorsunuz? Almanya'da organik gıdaya güven daha çoktur herhalde.Türkiye'de organik diye dışarıdan alacağıma evde pişirdiğime daha çok güvenirim.geçenlerde hatta bir arkadaşımın 1,5 yaşındaki kızı kavanozda organik olarak satılan hazır mamalardan zehirlendi. Çocuğun yaşadığı ıstırabı unutamam...
Arkadaşım da tabi çok üzüldü. Organik diye aldığı, markası da güvenilir hazır mama çocuğu perişan etti.
Bu yüzden evde kendim hazırlarım. Hele meyveyi hayatta yedirmedim yedirmem de...
Altı üstü soy eline ver, zorluğu da yok bence...bir de organik meyve bulursan değme keyfine..

Valla benim ablamda çok verdi 4 yaşındaki yeğenime bebekken..yoğurtla falan karıştırıyordu,hem sebze hem de meyve pürelerini..

Valla benim ablamda çok verdi 4 yaşındaki yeğenime bebekken..yoğurtla falan karıştırıyordu,hem sebze hem de meyve pürelerini..

Hayırlı olsun öncelikle.Bebişiniz bir zaman sonra siz de vermeyi düşünüyorsunuz o halde?

Ben sağlıklı bulmuyorum açıkcası. doğal olan varken neden hazırını seçeyim diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun öncelikle.Bebişiniz bir zaman sonra siz de vermeyi düşünüyorsunuz o halde?

Ben sağlıklı bulmuyorum açıkcası. doğal olan varken neden hazırını seçeyim diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.Tabi sürekli olmamak şartıyla arada bir veririm ek olarak diye düşünüyorum.Ablam 4.ayında işe başlamıştı,çalışıyordu,mecburdu..Ama ben bi süre evde olacağım elimden gelen bütün doğallıkları sunarım inşallah bebişime..

Back