hanımlar bebegım5aylık ben ona mılupanın muhallebısınden verıyodum fakat arkadasların yazılarını okuyorum sanırım cogu kısı kendı pırınc unuyla yapıyolar hangısı daha ıyı sızce bıde bır kac gundur bebegıme mılupanın gece tahıllarından verdım bu konuda fıkrı olan varsa yardımcı olabılırmıhihoyyyt
ben mılupanın urunlerını kullanıyorum devam maması dısında hem vıtamınlerı ve besleyıcı ozellıklerı cok bence kendın yapopma gece mamasıda cok guzel tahıllı kullanabılırsın
cnm ben hic pirinc unu felan kullanmadim cünki onlar sadece bebegi tok tutuyorlar ,cogu zaman hazir mamada almadim taze meyvalardan sebzelerden kendim yaptim oglumun mamasini.....
mesela havuclari yada patatesleri bence buharda pisirin arkadaslar hem vitaminini kaybetmems olur ...
ben evde sebze ve meyvelerden yapmayı düşünüyorum.arasıra milupanın kavanoz serisi falan neyse onlardan da kullanırım.yolculukta veya acil bi durumda mama hazırlayamadığım zamanlarda kullanırım diye düşünüyorum.
canım ben evde yogurdumu yapıyorum ,meyve puremı yapıyorum,bırde bazen pirinc unlu devam mamasıyla muhallebı yapıyorum,sebze yaptım ama yemedı,sadece milupa alıyorum hazır gıdalarda, milupanın kavonoz sebze lerını daha ıyı alıyor,milupanın mayve purelerının hıc bırını yemedı,sevmedı,
kasık mamalarından aldım ama henuz vermedım,kavonuzun daha saglıklı oldugu soylenıyor
sebzelerden nasıl yaptınız tarifini alabılırmıyım
bende aslında devam mamasıyla muhallebı vermeyı dusunuyorum sızce nasıl oluyo faydası yokmudur
hanımlar bebegım5aylık ben ona mılupanın muhallebısınden verıyodum fakat arkadasların yazılarını okuyorum sanırım cogu kısı kendı pırınc unuyla yapıyolar hangısı daha ıyı sızce bıde bır kac gundur bebegıme mılupanın gece tahıllarından verdım bu konuda fıkrı olan varsa yardımcı olabılırmıhihoyyyt
bende aslında devam mamasıyla muhallebı vermeyı dusunuyorum sızce nasıl oluyo faydası yokmudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?