Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ben hazır aldım nişanda olsun kınada olsun bütün kıyafetlerim hazır. diktirmeyle hem vakit kaybetmek istemedim hemde istediğim gibi dikilemeyeceğinden şüphe ettiim . hazır gelinliği denedim 1 hafta sonra boy provasına çağırdılar kısmetse 1 hafta içinde alıcam diktirdiğin zaman hep provaya gitmen gerekecek ve kontrol etmen gerekecek sana hazırı tavsiye ederim cnm
birde beğeneceğin gelinlik ünlü bir modacının olucak aynı kaliteyi yakalayamazlar gibi geliyor
aynen canımm bende deniycem hazır alıcam temmuzda düğünümüz buay gelinlik olayınıda halledeceğiz kısmetse..
çok saolun kızlar ya... şebnemcim sen bursadasın nereden alıyorsun gelinliğini.. biz inegölde gezerken nişanlımla bi kuyumcuya girdik yan tarafı gelinlikçiydi orada çok güzel modeller gördüük. sanırım bende oradan alıcam... ama sendende akıl alayım tatlım... bende sevibade gibi olmadı yeniden yap diyemeyenlerdenim.. ondan hazır alıcam sanırım..
evet cnm ben bursadayım
aysiradan aldım cnm akay gelinliğede bakabilirsin iki yere bakmıştım zaten bende sadece son kararımı aysiradan yana kullandım
birde iyiki hazır aldım diyorum çünkü istediğim modelle aldığım model çok farklı istediğim modeli üstümde durmadan diktirseydim pişman olabilirdim çünkü yakışmasıda çok önemli
sen bursayamı gelin geliyorsun cnm ??
çok güzel gelinlikler var cnm eminim içine siner çünkü çok güzel hazır modeller var:)hayırlıı olsun cnm:)
evet canımbursaya gelin gelicem kısmetse :)
bunlarıda listeme ekleyeyim aysirayı duymuştum daha öncede..
sen nekadara alıcaksın canımm gelinliğini..
hayırısı olsun cnm kaydirigubbakcemile :Saruboceq:
benim duvak çiçek ve taç dahil 2500 tl ye geldi gelinliğim kısmetse haber bekliyorum hazırlandığında teslim alıcam cnm gelinliğimi
denemeden alma bende söylemesi eğer hazır gelinlik düşünüyorsan şimdiden internetten model bakmayı bırak cnm :)) çünkü düşündüklerin üstünde çok farklı duruyor