- Konu Sahibi Cantanemsin
-
canım yaa mutluluğun çok güzel. gelinlik içinde her kız prensestir. ben bile gelinliğimi aldım hevesimdenprenses etekti doyamadım giymeye bu arada gitmen gereken yerler kadıköy, fatih, pendiktede güzel modaevleri var şimdiden hayırlı olsun
Cok tesekkür ederim canim.
Senin dügün ne zaman?
Allah ömür boyu mutlu etsin seni sevdiginle! :)
bagdat caddesi, kadıköyde ve pendikte güzel yerler var. ben evlilik fuarında beğendim pendikteymiş yeri bayıldım resmen. hiç bilmezdim pendiği. şimdi diktiriyorum valla :)
canım ben 29 eylülde evlendim4 aylık evliyim inşallah sende çok mutlu olursun..
Insallah tam istedigin gibi olur! Resimlerini görmek isterim.bagdat caddesi, kadıköyde ve pendikte güzel yerler var. ben evlilik fuarında beğendim pendikteymiş yeri bayıldım resmen. hiç bilmezdim pendiği. şimdi diktiriyorum valla :)
Pendikte neler var? Hangi magazalari tavsiye edersiniz?ben pendikte oturuyorum ben bile bilmiyodum bu kadar güzel gelinlikçiler olduğunuboşu boşuna taa kadıköye eminönüne gittim hiç de aradığımı bulamadım hep de pahalıydı zaten .. pendik çok uygun
ben pendikte oturuyorum ben bile bilmiyodum bu kadar güzel gelinlikçiler olduğunuboşu boşuna taa kadıköye eminönüne gittim hiç de aradığımı bulamadım hep de pahalıydı zaten .. pendik çok uygun
merhaba canım
gelinlik büyülü bişey değil mi insan denerken bile müthiş mutlu oluyor :) allah huzurla düğünümüzde giymeyi nasip etsin inşallah..
ben kadıköy den aldım canım gelinliğimi. kadıköy de altıyol da çok fazla gelinlikçi var. defne, aysira, henna gibi ünlü markalar da var tek şubesi olan gelinlikçiler de var. anadolu yakasında olursan kadıköy ü tavsiye ederim sana
merhaba canım
gelinlik büyülü bişey değil mi insan denerken bile müthiş mutlu oluyor :) allah huzurla düğünümüzde giymeyi nasip etsin inşallah..
ben kadıköy den aldım canım gelinliğimi. kadıköy de altıyol da çok fazla gelinlikçi var. defne, aysira, henna gibi ünlü markalar da var tek şubesi olan gelinlikçiler de var. anadolu yakasında olursan kadıköy ü tavsiye ederim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?