• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hazir gelinlik.

Cantanemsin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
30
0
16
- Yurtdışı
Kizlar, Istanbula gidince mutlaka gitmem gereken gelinlikcilerin isimlerini ve yerlerini yazabilirmisiniz? :)

Yurtdisinda yasiyorum ve bugün bir 3-4 gelinlik denedim fikir edinmek icin, nelerin yakistigina bakmak icin. :)
Balik modeli denemeye gittim fakat kabarik, prenses gelinliklerine BAYILDIM yaaa.
Insan hic cikarmak istemiyor.

Gelinlik bulmak degilde.. Secmek cok zor olacak!! :)

Gelinligimi erken almamam lazim, yoksa hic cikarmam kiii dügüne kadar :D
Cok güzel bir duygu ya gelinlik giymek. :) Allah herkese nasip etsin insAllah hayirlisiylaaa...

Hadi kizlar, yardimci olun. Yazin Türkiyeye/Istanbula gittigimde mutlaka gitmem gereken yerler neresiii???

canım yaa mutluluğun çok güzel. gelinlik içinde her kız prensestir. ben bile gelinliğimi aldım hevesimden:1: prenses etekti doyamadım giymeye:16::16: bu arada gitmen gereken yerler kadıköy, fatih, pendiktede güzel modaevleri var:3: şimdiden hayırlı olsun:16::16:

canım yaa mutluluğun çok güzel. gelinlik içinde her kız prensestir. ben bile gelinliğimi aldım hevesimden:1: prenses etekti doyamadım giymeye:16::16: bu arada gitmen gereken yerler kadıköy, fatih, pendiktede güzel modaevleri var:3: şimdiden hayırlı olsun:16::16:

Cok tesekkür ederim canim.
Senin dügün ne zaman?
Allah ömür boyu mutlu etsin seni sevdiginle! :)

bagdat caddesi, kadıköyde ve pendikte güzel yerler var. ben evlilik fuarında beğendim pendikteymiş yeri bayıldım resmen. hiç bilmezdim pendiği. şimdi diktiriyorum valla :)

bagdat caddesi, kadıköyde ve pendikte güzel yerler var. ben evlilik fuarında beğendim pendikteymiş yeri bayıldım resmen. hiç bilmezdim pendiği. şimdi diktiriyorum valla :)

ben pendikte oturuyorum ben bile bilmiyodum bu kadar güzel gelinlikçiler olduğunu:1::1: boşu boşuna taa kadıköye eminönüne gittim hiç de aradığımı bulamadım:1: hep de pahalıydı zaten .. pendik çok uygun:27:

canım ben 29 eylülde evlendim:16: 4 aylık evliyim:1: inşallah sende çok mutlu olursun..

Pardon canim ya :)
Tebrik ederim, mutluluklaaar... :)

Insallah tam istedigin gibi olur! Resimlerini görmek isterim.
Nasil birsey? Dügün ne zamana insAllah? :)
Cok tatli telaslar dimi? Simdi kiymetini ve degerini bilmek lazim... Bu zamanlar hic tekrarlanmayacak... :)

ben pendikte oturuyorum ben bile bilmiyodum bu kadar güzel gelinlikçiler olduğunu:1::1: boşu boşuna taa kadıköye eminönüne gittim hiç de aradığımı bulamadım:1: hep de pahalıydı zaten .. pendik çok uygun:27:
Pendikte neler var? Hangi magazalari tavsiye edersiniz?
Dantelli modellere bayiliyoruuum! :) Pronovias ve La Sposa cok güzel gelinlikler yapiyor.

iyiymiş bu :9: neyse ki öğrenmişsin sonra. ben bayıldım valla. çiğdem gelinlik te diktiriyorum.

merhaba canım
gelinlik büyülü bişey değil mi insan denerken bile müthiş mutlu oluyor :) allah huzurla düğünümüzde giymeyi nasip etsin inşallah..
ben kadıköy den aldım canım gelinliğimi. kadıköy de altıyol da çok fazla gelinlikçi var. defne, aysira, henna gibi ünlü markalar da var tek şubesi olan gelinlikçiler de var. anadolu yakasında olursan kadıköy ü tavsiye ederim sana ;)

merhaba canım
gelinlik büyülü bişey değil mi insan denerken bile müthiş mutlu oluyor :) allah huzurla düğünümüzde giymeyi nasip etsin inşallah..
ben kadıköy den aldım canım gelinliğimi. kadıköy de altıyol da çok fazla gelinlikçi var. defne, aysira, henna gibi ünlü markalar da var tek şubesi olan gelinlikçiler de var. anadolu yakasında olursan kadıköy ü tavsiye ederim sana ;)

Aynen öyle valla! Amin insAllah!
Cok tesekkür ederim. Yaziyorum bi kenara :)

merhaba canım

merhaba canım, gelinliğini kadıköyden ne kadara aldın? bende anadolu yakasındayım gelinlik bakmaya başlayacağım ama kadıköyün pahalı olduğunu duydum. seninki ne kadar oldu birde nerde diktirdin?

İstanbul / Esenyurtta zübeyde moda evi var canım mutlaka gidip modellere bakmalısın bence..

pendik'ten gelinlik bakacaklara tavsiyem miss defneye gitmesinler. Çalışanları çok kötü. İstediğim hiçbir şeyi yapmadılar. o olmaz, bu buna olur mu sanıyorsun diyerek küçümsüyorlar.

Back