Gelinlik Modelleri Hazır gelinlik mi, özel dikim mi?

yoncagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
422
140
Merhaba kızlar,

kafam çok karışık gelinlik konusunda. Hazır bir tane beğendim pierre cardin den, üstüme çok güzel oldu içime de sindi ama fiyatı 2650 tl üstelik duvak dahi değil. Aynı gelinliği dikim evi gelinlikçi 1900 tl ye dikeceğini söyledi üstelik damatlık dahil. Bazı arkadaşlarım istediğin kadar diktir hazırın havasını vermez, ortaya kötü bir şey çıkabilir vs dediler. Kötü tecrübe yaşamış bir arkadaşım da 1000 tl için riske atma dedi. Gelinlikçi ise herkesin bildiği ve isim yapmış bir yer ama arkadaşım da ''fiyatı çok uygun tabi ki insanlar rağbet edecek, o seni yanıltmasın, içine kortaj falan koyacaklar mı, hangi kalitede tül kullanacak falan'' dedi. Ben de sormadım, onlar da hiç bilgi vermedi dedim. Bir de hazır gelinlikler de iç çamaşırı içinde oluyor ama özel dikim de gelinlikçi en uygunu sizin çamaşır alıp kendinizinkini giymeniz dedi. Herkes bir şey söylüyor. Hakikaten de gelinlik konusunda çok bilgisizim.

Sizce hazır almak mı daha iyi diktirmek mi?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

kafam çok karışık gelinlik konusunda. Hazır bir tane beğendim pierre cardin den, üstüme çok güzel oldu içime de sindi ama fiyatı 2650 tl üstelik duvak dahi değil. Aynı gelinliği dikim evi gelinlikçi 1900 tl ye dikeceğini söyledi üstelik damatlık dahil. Bazı arkadaşlarım istediğin kadar diktir hazırın havasını vermez, ortaya kötü bir şey çıkabilir vs dediler. Kötü tecrübe yaşamış bir arkadaşım da 1000 tl için riske atma dedi. Gelinlikçi ise herkesin bildiği ve isim yapmış bir yer ama arkadaşım da ''fiyatı çok uygun tabi ki insanlar rağbet edecek, o seni yanıltmasın, içine kortaj falan koyacaklar mı, hangi kalitede tül kullanacak falan'' dedi. Ben de sormadım, onlar da hiç bilgi vermedi dedim. Bir de hazır gelinlikler de iç çamaşırı içinde oluyor ama özel dikim de gelinlikçi en uygunu sizin çamaşır alıp kendinizinkini giymeniz dedi. Herkes bir şey söylüyor. Hakikaten de gelinlik konusunda çok bilgisizim.

senden peşinatı alıyorlar nasıl bir şey dikeceği hiç belli değil madem içine sinen bir gelinlik bulmuşun bence kaçırma sonra diktirdiğin hoşuna gitmeyebilir her hangi bir yerini istediğin gibi yapamaycaktır emin ol ne kadar iyi olursa olsun gelinlikçi,ben yaşadım çünkü

Ben aradığım gelinliği bulamadığım için diktirmek zorunda kaldım. Ne çıkacağını bilmeden bekliyorum şimdi. İçime sinen bir gelinlik olsaydı alırdım mutlaka. Pierre cardin'e ben de baktım, genelde ikibinden başlıyor fiyatlar. Duvak da 1.200 tl dediler bana. Gelinlik içinize sinmişse duvağı daha uyguna başka yerden alabilirsiniz. Gelinlik seçimini belirleyen unsur maddiyat. Nişanlınızın durumu el veriyorsa alın, el vermiyorsa almayın.

İçinize sinen gelinliği bulmuşken durumlar müsaitse eğer alınmalı riske atılmamalı bence duvağıda ekli değil aynı fiyata gelecektir:112:

Fikirler için teşekkür ederim kızlar. Nişanlım fiyatı sorun etmiyor. 5 bin tl de olsa içine sinsin diyor ama bugün pierre cardin e tekrar baktım, inanmayacaksınız bir kaç gün önce denediğim aynı gelinliği beğenmedim:) İlk denediğim gelinlik diye şahane gelmişti sanırım. Bir de gezdikçe gözüm alıştı galiba. Bu sefer çok sade ve gupürları sıradan geldi.

Bir dikim evine girdim ve bi gelinlik beğendim onların kendi diktiği. Kalıbı falan güzel oldu, tül-gupür kombinasyonunu da beğendim. Sizce aynısını istesem sorun yaşar mıyım?

Arkadaşlar diktirme gibi bir hataya düştüğüm için uyarmak istiyorum eğer hazır içinize sinen bir model bulduysanız asla ama asla diktirme olayına girmeyin derim. Ben çok beğendiğim gelinliği bulmama rağmen diktireyim tam üstüme göre olsun diye diktirdim. Sonuç belirsiz son ana kadar ne çıkacağını bilmiosunuz bir stres bir gerginlik şuanki aklım olsa asla ama asla böyle bişey yapmazdım.:KK14:

Merhaba kızlar,

canım bende diktirmeyi düşünüyordum sonra bi gelinlikçiye girdim öyle harika bişey beğendimki denedim bayıldım alsammı diktirsemmi dedim kadın dediki bu biri için özel dikimdi fakat gelin kilo alınca burda kaldı dedi.yani o an dedimki bende kilo alabilirim biyerim şiş olabilir o gün.en iyisi beğendiğimi almak dedim ve aldım pişman değilim :KK9:

cnm bnm en son actigim topige bi bak istersen hazir almayip moda evine diktiriorm ama tam bir hayal kirikligi.daha prova asamasimdaym insallah düzeltilebilr.ama keanlikle hazirilarin kalibiyla özel dikimin kalibi bir olmuo.pierrecarsin agustos sonunda %30 larda indieim yapio genelde vaktn varsa eger bekleyebilrsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar diktirme gibi bir hataya düştüğüm için uyarmak istiyorum eğer hazır içinize sinen bir model bulduysanız asla ama asla diktirme olayına girmeyin derim. Ben çok beğendiğim gelinliği bulmama rağmen diktireyim tam üstüme göre olsun diye diktirdim. Sonuç belirsiz son ana kadar ne çıkacağını bilmiosunuz bir stres bir gerginlik şuanki aklım olsa asla ama asla böyle bişey yapmazdım.:KK14:

yaaa sizindemi öle oldu bnde haziri baska sehirde bulmstm ama oraya git gel yaomayim birde hazira mudahele edilemi die almadim kendi memleketmde hemen hemen ayni modeli azcik eklemeler istiyerek diktirmeye basladim.suanda bu konu hakkimda yeni konu acmistm
ve hayal kiriklig yasiorm.daha prova asamasindaym ve hic umudum kalmadi düzeltcez istedihin gibi olacak diolar ama icde bi kusku oldu.off bnm gibi arkadslari gördükce iyice korktm.hazir ile diktircegim birde ayni fiyattayken.almayp diktirmeye basladm insallh bnmde sonu kötü bitmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X