kızlar mrb sizlere çok çok önemli bir tavsiyede bulunmak istiyorum
bensenelerce pratik ağda bantlarını kullanmıştım çok pratik ve temiz oluyor ... ancak dügünümden birkaç gün önce dedimki kendime tüm vücut ağdası yapsam çok ağda bandı gidecek ve maliyeti kuaförle aynı oluyor en iyisi kuaföre gidip aldırayım en azından bunalmamış olurum diye düşündüm ama o an hayatımın en büyük hatasımı yaptıgımın farkında degildim..... dügünümden sadece 18 gün sonra bende bir hastalık vajina içinde dışında makat bölgemde vsvs.. samsunda yaşıyorum gitmedigim doktor kalmadı inanılmaz acılar çektim 3 ay fakültede 2 günde bir asit tedavisi gördüm ama netice alamadım durum gittikçe kötüye gitti. hatta makattan bagırsaklarıma sıçrayabilecegini söyledi doktorlar eger öyle oulrsa bagırsaklarını kesmemiz gerekir dedi
bu hastalıgın nedenini ise eger kuaförde epilasyon yaptırdın ise kesinlikle oradan bulaştıgını söylediler .netice olarak evliliğimin en güzel aylarını ( tam 7 ay ) acılar içinde geçirdim bu süre içinde 2 defa ameliyat oldum bu virüs nedeni ile ..kesinlikle jilet bile kullanın ama kuaföre gitmeyin derim lütfen saglıgınızla oynamayın benim gibi bir anlık heves ugruna hayatınızı zindan etmeyin. hala doktor kontrolündeyim bu virüs kansere çevirebilir dedi doktorum patolojiye örnek yollanacak 6 ayda bir allah rızası için sizleri uyarmak istedim
şuanda kendime rezistanslı bir ağra ısıtma makinesi aldım çok pahalı degil 20 tl falan rolon kartuş alıyorum makinenin içine koyuyorum ısınıp eriyor rolonu sürüp agda bezini çekiyorum ( doktorum bacaklarına kullandıgın rolonu bikini bölgene bikini bölgenide başka yerlere sürmemem konusunda çok uyardı sizde bunu dikkate alın bence ) hem ucuz oluyor hemde saglıklı