Hazinem doğdu....İşte minik bamyamın öyküsü

maşallah; Allah analı babalı büyütsün. pek tatlı pek şirin bi bebek. aman nazar değimesin...

canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı ve mutlu büyüsün.

destnacım yakışıklımızı güle güle büyütmeyi nasip etsin Allahım

Ayyy Chıkın sey ben yerım bunu yaaaaa Canım benımm allah analı babalı buyutsun sıze bagıslasınn ha bıde yazmıssın ya 4 yasındakı kızım bırden buyudu gozumde aynen 3 yasındakı kızım bırden buyudu ama ben dogum yaptıktan sonra baya uzuldum Bennuya olan ılgım azalmadı ama ne yapsamda kız uzulmesın kıskanmasın kardesını dıe dusunuorum cunku cok kıskandıgının farkındayım ve yeterınce ılgı gosteremedıgımı dusunuyorum aslında cok fazla ılgı gosterıorum ama kardesı dogduktan sonra bı eksıklık hıssettım bennum abla olmuss

Allah analı babalı büyütsün arkadaşım ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sonunda kavuşmusun bebişine...allahım nazarlardan korusun

destinaammm canımmm allah analı babalı büyütsün. biraz geç oldu biliomm ama ben uzun zamandır siteye giremiomm. ana sayfa açılıyodu forum başlıklarına ulaşamıyodumm. çok tatlı bi bebişin var allahım nazarlardan saklasınn. yerim ben onun ayaklarını.

insanin o agzi burnu yutasi geliyor.tuuuuu tuuu masallah...
gule gule buyut canim.

saol hayatım yaman beyde hoş gelmiş sefa gelmişş..
bu arada şu pipi konusu dert oldu başıma miycim hamileyken çok konuştuk ya her altını değiştirdiğimde elimee üstüme yatağa her yere işiyo..-tatlicadiarzu-ben onun altını değiştirmeye alışana kadar yatak çürüycekk:lepi:

feda olsun ona butun yataklar :roflol:
destinacim ben de unutmusum,o hizi ve taktigi kazanmak biraz daha zamanimi alacak. :tomato:

destina canım maşallah allah anneli babalı büyütsün. hayırlı olsun.. bamya değil artık o delikanlı olmuş baksana.. canım senle aramızda 1 gün var ama ben halen beklemedeyim.. bana dua et olurmu pazartesiye kadar bekleyceğ,z son olarak olmazsa pazartesi suni sancıu verilcek..öpüyorum seni canım

kıs sen daha doğurmadınmıı..anacım hep kasıma kaldı bu oğlanlaarr..hadi bakalım sen zeynep ve gülşen kaldınız tüm dualarım sizinle allah bi avzda kurtarsın 3 ünüzüdea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…