• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazinem doğdu....İşte minik bamyamın öyküsü

destina4

minik bamyam büyüyor
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
2.094
5
116
Diğer
öncelikle belirtmeliyimki bu hikayenin kahramanı aramıza takvimle korunma yöntemiyle katılmıştır..hala böyle korunan ve böyle korunmayı düşünen varsa bu bir korunma yöntemi değilmiş tecrübeyle sabittir-tatlicadiarzu-

ısı takibi yapan yumurtlama günü hesaplayan arkadaşlara şunu söylemeliyimki yumurtlama günüme 9 gün kala bamyam bize gelmişş..yani rabbim ol dedikten sonra önünde hiç bişiy duramaz bu arada iyikide gelmişşŞeniz

şubat ayında kendimde bazı farklılıklar hissettim göğüs ucu koyulaşması mide bulantısı gib..reglime 2 gün kala test yaptım ve ikinci çizgi oradaydı hemşaşırdım hem sevindimm..beklemiyorduk planlamıyorduk ama ikinci çizgiyi görür görmez içimde bi bebek olma düşüncesi beni çok mutlu ettii:ecrin_bebek:

ilk gittiğimiz doktor 6 haftalık embiryo ve kalp atışı yok kimyasal gebelik olabilir haftayada göremezsek kürtaj yapıcam dedii..2 haftada öyle alışmıştımki bi bebeğim olacağına kızımı bile abla olmaya hazırlamaya başlamıştımm..eve gelene kadar ağladımm..eşim üzülme ben bu doktora güvenmiyorum başka doktora gidelim dedii..ve başka doktora gittikk evet oradaydı bamyam nokta kadardı doktor cihazın sesini açtı bütün oda onun küt küt atan kalp sesleriyle yankılanıyordu allahıma binlerce şükrettim döktüğüm gözyaşından bluzum sırılsıklam olduu..

ve 9 ay bitti ..sizinle birlikte öyle eğlenceli geçirdimki hepinize tek tek teşekkür ediyorumm..sezeryan için ameliyathanede beklerken forumlardan nicklerini hatırladığım balsurat neşemeşe bensenb tosbaa8 barzey ve bütün bebek özlemiyle yanan arkadaşlarıma dua ettimm.rabbim bu kokuyu kimsenin burnundan eksik etmesin diyee..

ve oğlum dünyaya geldi onu görünce 4 yaşındaki kızım birden büyüdü gözümde ne kadar küçük minicik elleri ayaklarıı..rabbim onu bana herkesin yavrusunuda kendine bağışlasınn..kızlar uzun oldu biraz hepinize şimdiden iyi dilekleriniz için teşekkürlera.s.
my.php

my.php

my.php

oyy allahımm ne güzek ayaklar ööle onlar ömürlü olsun inşallah analı babalı buyusun..allahım bizede göstersin rabbim çok istiyomm çokk

Allah anali babali büyütsün canim
benimde az kaldi korkuyorum her gece rüyamda doğum yapmaya başladim
anne olmak isteyenlerede versin rabbim senin mutlulugunu hepimize yaşatsin

allah anali babali büyütsün...
saglikli uzun ömür versin....
oglun yakisikli olcak belli...

amaan tanrım be da nee böylee.allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin.yarabbim bu bir mucize.allahım size bagıslasın korusun meleklerimizi.kırkbir kere maşallah

amanındaaaaaa yiğit efeeee:)) onu veren allaha kurban kuzuuummmmm:)) lan deli karı cıkarttın ama tam cıkarttın be.allahım onu size ve ablasına bağışlasın.
istanula gelinc beklerim haa:) yakısıklı velet:))

allah uzun ömürler versin güle güle büyüt
ayrıca her halta ağlayan ben çok duygulandım bu hamilelik yüzünden salya sümük oldum yaa
inş benim bebeğimide allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder

Maşallah canım pek şeker.
Allah hayırlı bir ömür nasip atsin.Analı bablı büyütün inşallah.
Darısı dediğin gibi tüm isteyenlere olsun inşallah.

Destinacım döktürmüşsün yine yazarken:))allahım mutluluğunuzu bozmasın, hep beraber sağlık ve mutlulukla büyüsün oğluşun.minik bamyan en sonunda oldu darısı bizlere inşallah.

ah yerım onu maşallah allah nazarlardan saklasın ya destınacım dune kadar kılolarımızı sayyıyorduk ah ah ne gunlerdi:D allah butun bebişlerımızı korusun bekleyenlerınde ellerıne almalarını nasıb etsın ınsallah

tebrik ederim,Allah anali babali buyutsun insallah...cok guzelmis bebegin,Allah nazarlardan saklasin...

hoşgelmiş paşamız...gozun aydın olsun analı babalı buyusun destınacığım..

Allah analı babalı büyütsün, gözün aydın.. maşallah pek yakışıklı yiğit efe'miz.. güle güle büyüt canım tekrar tebrikler.. :nazar:

Back