Hayvansever arkadaşlar ne olur bir bakın...

Glorya

SıkıLdımmı ne?
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
570
2
mrhb kızlar... biraz önce nette gezinirken bi sayfaya takılı kaldım...yuva arayan hayvancıklarımız var, bende burda sizinle paylaşmak istedim..
eğer bi hayvan sahibi olmak istiyorsanız satın almadan önce bir de bu miniklere bakın derim.. bazıları maalesef çok zor durumda mafoldumben
bi kaç tanesinin resmini paylaşmak istiorum.. :sinifsinif:

site bu; Minik Pati - Evcil Hayvan Sahiplendirme Sitesi

inş. bi kaç tanesi bile olsa güzel bi yuvaya gider :Saruboceq:

Son düzenleme:
ayyy yerim onları ben. aralarında sakat olanlarıda var:KK43:
acaba şehir dışına yollanabiliyomu?

evet..maalesef sakat olanlar da var :sinifsinif:
bence gönderenler vardır..

çok üzüldüm yaaa.
hemen hemen çoğunu okudum ama bitane köpeğin hikayesi çok etkiledi beni.
kısacık zincirle biyere bağlamışlar. veterinerein söylemesine göre 3-4 ay öyle kalmış. ve artık zincir boynuna kaynamış yani derisinin içine girmiş.
yawrum benim nasıl dayanmış.
o acıyı ona yaşatanlarıda öyle boynundan bağlayacan ki anlasınlar hayvanları

çok üzüldüm yaaa.
hemen hemen çoğunu okudum ama bitane köpeğin hikayesi çok etkiledi beni.
kısacık zincirle biyere bağlamışlar. veterinerein söylemesine göre 3-4 ay öyle kalmış. ve artık zincir boynuna kaynamış yani derisinin içine girmiş.
yawrum benim nasıl dayanmış.
o acıyı ona yaşatanlarıda öyle boynundan bağlayacan ki anlasınlar hayvanları

aynen öle cnm!
ben onu görmedim...görmesem daha ii zaten mafoldumben
inş. hayvan sahibi olmak isteyen arkadaşlar burdan sahiplenirler de bikaçı bile olsa bi yuvaya sahip olur :sinifsinif:
benim 4 köpeğim var yoksa olmasa bende alırdım :1no2:

bu yavrucakları böyle görmeye dayanamıyorum

daha bir hafta önce 1,5 yaşına gelmiş 3 ev gezmiş hala kendine bir yuva bulamamış bir kedi sahiplendim
yürek neler neler istiyor ama bizde anca bir yere kadar yetişebiliyoruz işte kızlar

bu yavrucakları bu hale getirenlerin bu dünyada yeri olmamalı, nasıl insanlar bunlar anlayamıyorum ki :KK43:((
ve onları Allaha havale ediyorum
elime geçirsem zaten kimse beni tutamıycak ama neyse

Allahım inşallah kısmet ederde bir gün madii gücüm yeterse kesinlikle sokak hayvalarımız için barınak kurmak istiyorum
inşallah kısmet olur bu bana

senağlama
Dayanamıyorum pisicikleri bu halde görmeye...
2 tane kedim olmasa şu an, alabildiğimi almak isterdim. İmkanı olanlar ne olur ellerinden geleni yapsınlar. Onların ağzı var dili yok, bizden başka kimse yardım edemez onlara.
İnsan faktörü var ise bu hale gelmelerinde, o insanların en feci şekilde acı çekerek yaşamlarının son dönemlerini geçirmelerini diliyorum. Tabi çektikleri bu acının, o hayvanlara çektirdikleri acıdan kaynaklandığının da bilincinde olmaları gerek...

bis suana kadar butun hayvanlarımızı sokaktan aldık sadece suan evde olan terrier petshopdan oda hediye gelmisti bencede hayvan almak isteyenlersokaktan almalı.. soyle de bir durum var bu hayvan barınaklarıda bedava vermiyor hayvanları annem bi suru el orgusu battaniye yapmıstı birseyler aldık goturduk tabi hem hayvan almaya hemde aldıgımız seyleri vermeye kadın bir ton sey cıkardı ya yok bilmemne asısının parası yardım parası ee ozaman millet gider petshopan alır..bence gidenlerden boyle seyler istedikleri icinde tercih etmiyor olabilirler..en guseli sokakda gezinen yavru kedi kopek bunları almak

konuşamaz dertlerini anlatamazlar başlarına gelmeyende kalmaz..allah katında cok büyük bir günahtır ya bu hayvanlara eziyet etmek ve sokağa terketmek....dayanılmaz bir acı bu hayvanları böyle görmek...bazı vicdanı allah korkusu olmayan insancıkların elinde maskara oluyorlar...benim evde 1 tane ama balkonumda beslediğim doyurduğum sayısız kedim var dünyanın en güzel şeyi işte onları mutlu edebilmek..biran önce yaz gelsin istiyorum kış üşümesinler daha fazla dısarda diye....yani ne yazayım bilmiyorum kelimelerin bittiği yerdeyim,,insallah onları ömür boyu sahiplenip ölüme kadar asla bırakmayacak kişilerle tanışırlar....hayvanların asaletini insanlara olan yakınlığınıda biliyoruz onlar sevgiye muhtaç.bir kucak açılsa asla yanıbaşımızdan ayrılmazlar bizi terketmezler,,hayvanlar insanlara cok yakınlar bir damla sevgi ile en yakın en sadık dostumuz oluyorlar,,üzüldüğümüzde hissediyorlar o kadar vefalılar aslında..benim hayvana yapılan eziyeti sokağa atılmalarını anlamam mümkün degil hiçbir vicdana sığdıramıyorum ama var işte............insan canlısı insan dostu hayvanları ne hale getiriyorlar ya.....oysaki onlar öyle cok seviyolarki insanları....hevesle alıp heves gecince sokaga atanlar,,kızıp öfkelenip dövenler,eglence olsun diye toplanıp eziyet edenler,diri diri gömenler daha neleri var neleri.....canlarım benim,,,hayırlı ömürlük yuvaları olur innnnnnsalllllllllllllllllllllllllllllah...............

ya kıyamam ben onlara canlarım hayatımın anlamları.Hayvanlara karsı beslediğim duyguları yazılar anlatamaz kifayetsiz kalır ne yazık ki..Şu an ekonomik özgürlüğüm yok keşke olsa alsam hepsini bassam bağrıma canlarımm.... günahsız yavrularım birgün gelicek bu ablanız coğunuza kucak açıcak inşallah :sinifsinif:

en altaki kedinin tipine bak cok tatlı ya fark yok hepsi aynı petshopdakilerde sokakdakilerde hepsi cok sevimli

ben kedide istiyorum ama bizimkiyle kavga ederler diye alamıyorum ama yavru bakıcam ya alısırlar birbirlerine ozaman

kıyamam yaa umarım kısa zamanda hepsi şevkatli yuvalara ulaşırlar. allah bılıyor maddı durumum ve evım el verse tüm gördüklerimi toplarım eve :KK43:(( bu hayvan sevgısının ucu bucağı yok cunku. gecen gazetede vardı uc tane sanırım genc adam kedılerı ordan oraya fırlatıyordu. onu gorunce allah afetsın ama etmedığım beddua kalmadı.

obur tarafda onlar fırlatılcak malum yerlere..suratlarına bakınca su hayvanların insanın icinde bir merhamet duygusu oluyor ya dedigin gibi imkan olsa hepsini alırıs:KK43: bide hala sokakada okadar ac insan var hayvanlarımı dusunuyorsunuz diyenler var uyus oluyorum onlara

imkanım olsa hiç düşünmez alırdım hepsi birbirinden tatlı heleki şuna bakarmısınız yaaa :)

minikpati15547.jpg

Minik Pati - Evcil Hayvan Sahiplendirme Sitesi

obur tarafda onlar fırlatılcak malum yerlere..suratlarına bakınca su hayvanların insanın icinde bir merhamet duygusu oluyor ya dedigin gibi imkan olsa hepsini alırıs:KK43: bide hala sokakada okadar ac insan var hayvanlarımı dusunuyorsunuz diyenler var uyus oluyorum onlara

HAYVAN SEVMEK hafif delilikle eşdeğerdir bu memlekette. Evinde kedin, köpeğin varsa yalnız olduğuna; hele bir de sokaktaki hayvanlara karşı hassassan insan sevgisinden yoksun olduğuna hükmedilir.

AkLın işe giderken yağmur altında bıraktığın yavru kedide kaLır, ağlarsın, itiraf edemezsin.
Köpeğin ameliyat olacaktır, gözün saatte beklersin, kimseye anlatamazsın.

İnsanlar ölüyordur, kayboluyordur,açtır; senin bir hayvan için üzülmen AYIPTIR !

ben kedimin yanına bir kedi daha istiyom ama eşim izin vermiyo. benim kedimde ev yemekleri asla yemediği için hazır yem alıyoruz biraz kasıyo buda bizi :KK43: bunun kumu çimi aşısı ilaçları derken bir kediyle zor başa çıkıyoz. bide memleketim çok uzak benim giderken komşuya bırakıyom iki tane olunca hiç kabul etmezler ama ben yinede istiyom ve çookkk seviyoom :KK43:(
bir iznimizde bulutuda yanımızda götürmüştük. ne maceraydı ama :) tatilde otele almıyolar. ev kiralicak oluyon sorun çıkarıyolar. hepyekin dediği gibi hayvana değer verene iyi gözle bakmıyolar maalesef

X