Hayvanlarımıza Sahip Çıkalım :)))

Evin yanında akan bir dere, az ötede de göl var, o yüzden su koymuyorum ama görev yerimde sürekli pencere önüne artık bayat ekmek, bisküvi ne varsa parça parça koyuyorum, serçeler de vakti bilip her gün geliyordu. Onları öyle izlerken bile insan nasıl mutlu oluyor :)
aynen dediğiniz gibi onların yaşam sevinçlerini görmek ve duymak insanı çokkk mutlu ediyor :))

her gün balkona su ve ekmek
duruma göre ıslatılmış bulgur koyuyorum
bizim kuşların saatleri var 3 öğün yiyip içip gidiyorlar :KK70:

sitede ki kedilere bazen yemek ve su koyuyorum
açıkçası o konuda içim rahat site baya hayvan sever...
bir tek sitenin dışındaki köpeklerde aklım kalıyor...yani kendim cesaret edip yemek su koymuyorum hepsi benim boyumda nerdeyse ...eşimle yolluyorum bazen...
aslında zararsızlar....ama yanıma geldiklerinde ürperiyorum...

her gün balkona su ve ekmek
duruma göre ıslatılmış bulgur koyuyorum
bizim kuşların saatleri var 3 öğün yiyip içip gidiyorlar :KK70:

sitede ki kedilere bazen yemek ve su koyuyorum
açıkçası o konuda içim rahat site baya hayvan sever...
bir tek sitenin dışındaki köpeklerde aklım kalıyor...yani kendim cesaret edip yemek su koymuyorum hepsi benim boyumda nerdeyse ...eşimle yolluyorum bazen...
aslında zararsızlar....ama yanıma geldiklerinde ürperiyorum...
en azından içinizde hayvan sevgisi varr :)) sevginizle onlara yardım ediiyorsunuz :)) ne güzel insansınız günlük hayatınızda onları esgeçmeden yaşıyorsunuz :))) teşekkür ederiz :)

Ben de öyleydim, hatta elimi belime koyup "hanıııım hanım onların da yaşamaya hakkı var" diye başlayan cümle ile çıkışmaya gelmiştim. Neyse ki öyle bir durum yokmuş.
ahahahha :KK70: cümleniz beni güldürdü aslına bakarkasınız ben erkeklere pek bu tabirden yaklaşmam çünkü erkeklerin bana yaşattığı bir problem olmamıştır bu hayatımda :))

X