- 30 Temmuz 2015
- 108
- 81
-
- Konu Sahibi Tugce Basak 37
hahahahevde besledıgımız öküzler içinde bi tavsiyen var mı conem?
evde besledıgımız öküzler içinde bi tavsiyen var mı conem?
hahahahonlar için malesef çözümümüz yok huyları kurusun inşAllah diyoruz Allah'a havale ediyoruz
besleyimde kurbanda keseyim bariSamanını eksik etme yeter
Birlikte danaya girelimmi, ben Varımbesleyimde kurbanda keseyim bari
aslında açtığım konu ile çok büyük bir sorumuluk değil sadece basitten yapabileceğimiz bir sevap diyebilirim aslında ne demek istediğinizi anlıyorum ama bende elimden gelse o konu hakkındada yardımcı olmak isterim :))BDV'de kamu spotu tarzi konular tepki alir yalniz genelde
ahahhahabesleyimde kurbanda keseyim bari
ilk msjima ek yaptimaslında açtığım konu ile çok büyük bir sorumuluk değil sadece basitten yapabileceğimiz bir sevap diyebilirim aslında ne demek istediğinizi anlıyorum ama bende elimden gelse o konu hakkındada yardımcı olmak isterim :))
benim dana küçük biraz senınkı nasıl besilimi?Birlikte danaya girelimmi, ben Varım
beni de alsağıza aranıza..Birlikte danaya girelimmi, ben Varım
Cok küçük değil bize yeter tatlımbenim dana küçük biraz senınkı nasıl besilimi?
oooo ıyı ıyı bu sene senınkını seneyede benımkını keseriz hemde beleşe gelmiş olur
Cok küçük değil bize yeter tatlım
Ayıpsın tatlım, sen iste yeterbeni de alsağıza aranıza..
Aynen öyleee :))) onlarda Allahın sessiz kulları :)) bu arada çokk teşekkür ederimm aranızda olmak çok güzelll :))) sevgimiz paylaştıkça çoğalırr :)))BDV'de kamu spotu tarzi konular tepki alir yalniz genelde
Merhamet etmeyene merhamet edilmez.. bizim dinimiz merhamet, sevgi dini.. dediklerin yapilirsa cok âlâ..
aramiza hosgeldin..
O zamana kadar seninkini besleyelim o zamanoooo ıyı ıyı bu sene senınkını seneyede benımkını keseriz hemde beleşe gelmiş olur
saol caneyyAyıpsın tatlım, sen iste yeter
Bu büyük bir sorun :) etrafta o kadat duyarsız insan varken :)Merhaba kk üyeleri :)) aranıza yeni katılmış bir üyeyim :) benim çok büyük bir sorunum yok Allah'a şükür ama dışarıda yaşayan hayvanlarımızın sesi olmak istedim :) arkadaşlar aslında üzerimize çok büyük bir sorumluluk düşmüyor en azından bu sıcak günlerde kapımıza veya pencere kenarına bir kaba veya kullanılmayan saklama kabı yada kutularına en azından dolabımızda bulunan sütlerden de koyabiliriz :) ayrıca bu sıcak havalarda onları serinletmek sususzluğunu giderebilmek için kabımıza su bile koyabiliriz en azından ufak tefek şeyler ile onlara yardımcı olabiliriz bu konuda duyarlı olabilmemizi umuyorum :))) şimdiden herkese çokk teşekkür ediyorumm :))) kendinize iyi bakın heppp mutlu olun inşAllah :) :) :)