Hayvanlarımıza Sahip Çıkalım :)))

Tugce Basak 37

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
108
81
Merhaba kk üyeleri :)) aranıza yeni katılmış bir üyeyim :) benim çok büyük bir sorunum yok Allah'a şükür ama dışarıda yaşayan hayvanlarımızın sesi olmak istedim :) arkadaşlar aslında üzerimize çok büyük bir sorumluluk düşmüyor en azından bu sıcak günlerde kapımıza veya pencere kenarına bir kaba veya kullanılmayan saklama kabı yada kutularına en azından dolabımızda bulunan sütlerden de koyabiliriz :) ayrıca bu sıcak havalarda onları serinletmek sususzluğunu giderebilmek için kabımıza su bile koyabiliriz en azından ufak tefek şeyler ile onlara yardımcı olabiliriz bu konuda duyarlı olabilmemizi umuyorum :))) şimdiden herkese çokk teşekkür ediyorumm :))) kendinize iyi bakın heppp mutlu olun inşAllah :) :) :)

BDV'de kamu spotu tarzi konular tepki alir yalniz genelde
Merhamet etmeyene merhamet edilmez.. diyor Efendimiz (SAV)..
bizim dinimiz merhamet, şefkat, sevgi dini.. dediklerin yapilirsa cok âlâ..
aramiza hosgeldin..

Son düzenleme:
Bende bir tavsiyede bulunacagim ; dışarıdaki canlarimizi sokak canlarimizi besledigimiz için bizlerle kavga eden Aptal , dünyayı bir tek onlarin yaşam alani gibi gören vicdansiz kisiliksizlerede birazcik empati ve birazcik vicdan serpistirin!!!

BDV'de kamu spotu tarzi konular tepki alir yalniz genelde
Merhamet etmeyene merhamet edilmez.. bizim dinimiz merhamet, sevgi dini.. dediklerin yapilirsa cok âlâ..
aramiza hosgeldin..
Aynen öyleee :))) onlarda Allahın sessiz kulları :)) bu arada çokk teşekkür ederimm aranızda olmak çok güzelll :))) sevgimiz paylaştıkça çoğalırr :)))

Bu büyük bir sorun :) etrafta o kadat duyarsız insan varken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…