• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayvanlara uygulanan şiddete hayır kampanyası..

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
haydi..
EN YENİ EYLEM ÇAGRISI.
toplumun şu anda SUNAKLARI haline gelen
HİPERMARKET lerin önüne
standlarımızı açıyoruz..
arkamızdakı panoda
yaşanmış tüm VAHŞET FOTOLARI
ve SİLİKON BİLEKLER
satılacak..
HER DERNEK , HER PLATFORM
kendi adına satış yapacak..
her satılan bileklik bize
KAÇ KİŞİYİZ ? oldugumuzu
belirleyecek..
TÜRKİYENİN HER YERİNDEKİ DERNEKLER ve ŞAHISLAR BU EYLEME
KATILMALILAR..
bileklik aşagıdadır..

cnm bu facebookuma geldi 2 gün evvel tüm hipermarketlerde yakında satışa çıkıcak fiyat belirleniyor şimdi herkesin alım gücüne göre olsun istiyoruz bu iletim faceden alındığı için bileklik resmi görünmüyor eğer isterseniz özelden faceye eklerseniz beni yakından takip edersiniz sık sık duyurucam bilgileri eğer istemezseniz brn yinede burdan bilgi veririm yinede ilgilendiğiniz için tesekkürler....

cnm bu facebookuma geldi 2 gün evvel tüm hipermarketlerde yakında satışa çıkıcak fiyat belirleniyor şimdi herkesin alım gücüne göre olsun istiyoruz bu iletim faceden alındığı için bileklik resmi görünmüyor eğer isterseniz özelden faceye eklerseniz beni yakından takip edersiniz sık sık duyurucam bilgileri eğer istemezseniz brn yinede burdan bilgi veririm yinede ilgilendiğiniz için tesekkürler....

Ama benim facem yok a.s

cnm taksimdeki eylemi bilirsin 4 ekime kadar süren hayvanlarıma tecavüz suç olmalı kabahat değil kapsamında imza toplandı sonra şu kedi katili olayı suç sayılmadığı için komik bir rakama serbets kaldı bunlara tepkimizi duyurmak için bir kampanya detaylarını ilerki günlerdede buraya eklicem kazanılan paralarda hayvanlara harcancak yine....

Back