Hayvanlar üzerinde test yapmayan firmalar!!

pinkestpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
33
12
Arkadaşlar,

Hayvanları çok seven birisi olarak aldığım her kozmetik ürününü didik didik araştırmak zorunda kalıyorum. Özellikle sosyal medyada ve Peta'nın site/sayfalarında eziyet edilen, test edilirkenki görüntüleri hiç aklımdan çıkmıyor. 2-3 senedir bu yakınlığım dolayısıyla çok sevdiğim ürünlerden nefret ettim ve hayvanlarla dost olan firmalara yöneldim. Ev için koku alırken bile özellikle dikkat ediyorum. Aslında hepimiz dikkat etsek onlar ceplerini dolduramayacaklar..

Benim kullandığım Pastel, Sebamed, Wet n Wild, The Balm, Alix Avien. Nivea ile ilgili somut birşey bulamadım. Body Shop'ın %50'sini Loreal satın aldığı için ona da ara vermek zorunda kaldım. Dolaylı da olsa ceplerine bir kuruş girsin istemiyorum.

Farmasi isimli bir marka duydum hayvanlar üzerinde test yapmıyor ve organikmiş. Ürün ambalaj ve kataloğu bana hiç cazip gelmedi ama test edilmeme durumu doğruysa kullanırım. Zaten dün denemek için duş jeli, vücut losyonu, şampuan ve sabun sipariş ettim.

Sizin önerebileceğiniz hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürünler neler?

Nivea, avon, oriflame, revlon, victoria's secret, clarins, clinique, the body shop.
Bunların yapmadığını duydum fakat yine de asla emin olamayız. Belki de yapa yapa artık yapacak testleri kalmamıştır. Elimizden birşey gelse keşke.. En iyisi ürün alırken arkasına bakıp kontrol etmek.

arkasında yazıyor mu?ben de bu deney yapmayan markalar konusunda bilgi sahibi değilim. eğer öyle bişey varsa beğendiğim ürünleri ona göre elerim.

arkasında yazıyor mu?ben de bu deney yapmayan markalar konusunda bilgi sahibi değilim. eğer öyle bişey varsa beğendiğim ürünleri ona göre elerim.
Evet aldığın ürünün arkasında şu işaret oluyor yapmıyorlarsa :

Buna dikkat edebilirsin, ilgin için teşekkür ederiz :)

Bir de yapanlar ve yapmayanlar olarak bunları buldum, emin değilim internetten buldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…