Hayvanlar için dünyada cehennem olan Türkiye'yi keşfedin

dita

PeriliKöşkünPİreliKedisi
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2006
461
2
318
Bursa

İNGİLTERE'de, hayvan katliamları gerekçe gösterilerek, Türkiye aleyhine kampanya başlatıldı, tatilcilere `Türkiye'ye gitmeyin' çağrısı yapıldı. Bir internet sitesi aracılığıyla başlatılan kampanyada Ege ve Akdeniz kıyılarındaki hayvan ölümlerine dikkat çekildi, Türkiye için `Hayvanlar cehennemi' tanımlaması yapıldı. Sitenin kampanyası etkili oldu, kısa sürede 310 İngiliz, Türkiye tatili programını iptal ettiği öne sürüldü.

Muğla'nın Bodrum, Aydın'ın Didim İlçeleri ile Antalya'da son aylarda yaşanan kedi ve köpek ölümlerini protesto eden bir grup İngiliz'in kurduğu

http://turkeymassacre.wordpress.com/

adresli internet sitesinde, Türkiye ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a ağır suçlamalarda bulunuldu. Sitede, hayvan katliamları durduruluncaya kadar tatil için Türkiye'ye gidilmemesi istendi. "Discover Turkey- Hell on Earth for Animals' (Hayvanlar için dünyada cehennem olan Türkiye'yi keşfedin) ifadelerinin ardından Bakan Günay'a hitaben, `Hey bakan bunu okuyor musunuz' başlığıyla, Türkiye'de katledilen hayvanların fotoğrafları konuldu. 18 Haziran'da Konya'da çekilen ve 19 Haziran'da Hürriyet'te de yayımlanan, Ereğli Belediye Meclis Üyesi AKP'li İbrahim Söker'in yolda yakaladığı bir yılanı herkesin gözü önünde başını yere vurarak öldürmesi sırasında çekilen fotoğrafları ile kuyruğuna taş bağlanıp öldürülen yunus, işkence edilmiş ve öldürülmüş köpek yavruları fotoğrafları da yer aldı. Fotoğrafların altına ise "Aşağıdaki fotoğraflara bakınca neden Türkiye'ye `Dünyada hayvanlar için cehennem' dediğimizi anlayacaksınız' ifadesine yer verildi.

`TÜRKİYE'YE GİTMİYORUM'

İnternet sitesinde yine Bakan Günay'a yönelik "Bu hayvanca şovu gördünüz mü? Sizce Türkiye'yi yöneten bir parti mensubunun herkesin gözü önünde bu cinayeti işlemesinin sebebi ne? Sizce yılan saçlı kardeşi Medusa'nın başını kesen Perseus, İbrahim Söker'in çocukluk kahramanı olabilir mi? Sizce öfkeyle gerçekleşen canlı katliam gösterisinin sebebi bu olabilir mi" soruları yöneltildi, "Emin olun ki bu sayfalarda bu tip konuları, bu cani ruhlar normale dönene kadar okuyacaksınız. Şimdi lütfen AKP Halkla İlişkiler Sorumlusu Şükrü Akalın'a, Söker gibi kötü niyetlilerin partiden atılması için mesaj gönderin. Türkiye'ye hayvan haklarını uygulayana kadar turizm boykotu yapıyoruz. Bu nedenle sloganımız `Hayvan katliamı sona erinceye kadar Türkiye'ye tatile gitmiyorum" denildi.

su fotoyu gördükden sora haksiz da sayilmazlarbenneyaptımki

Evet malesef Türkiye'nin böyle bir sorunu var. Hayvanları dünyayı paylaştığımız canlılar olarak görmüyoruz. Onları yeri geldiğinde kesip yencek, yeri geldiğinde tekmelenecek, insanın onlar üzerinde istediği gibi hakimiyet kurabileceği canlılar olarak görüyoruz. Malesef bu konu başta olmak üzere pek çok şeyi aşamadık. Umuyorum değişiriz.

Halt etmiş o İngilizler. İllaki bir şekilde saldıracaklar Türklere ve Türkiyeye. Dünyada bizim bilmediğimiz görmediğimiz ne katliamlar yaşanıyor, (gerek hayvan gerek insan katliamı), bula bula bu fotoğraflarlamı saldırmaya çalışıyorlar. Yunuslar katledilir, fok balıklarının canlı canlı derileri yüzülür, bunlara kimse dur demiyor ama.
Bu fotoğraflardan daha niceleri yaşanıyor diğer ülkelerde.

Gelmesinler efendim Türkiye'ye. İstemiyoruz zaten.lmaz:

bencede dünyada bilmediğimiz ne katliamlar yaşanıyordur
hatta bildiklerimiz abuk sabuk mazeretlerle gözümüzün içine sokarak öldürdükleri foklar balinalar var
ama dünyada bunlar içinde çeşitli protestolar düzenleniyor
ayrıca bunların olması bizim ülkemizde yapılanları haklı göstermez biz bunları yapmayarak örnek olalım
ne kadar yazıkki ülkemizde zaten korumamız gereken hatta korumaya mecbur olduğumuz hayvanların haklarını başka ülke vatandaşları savunuyor

çok saçma düşmanlıklarına çekememezliklerine bir yenisi daha eklendi insanları canlı canlı doğruyolar dünyanın heryerinde insanlar ölüyor ırakta hergün insanlara işkenceyle öldürüyolar kimse amerikaya gitmeyin diye protesto etmiyor hayvanlara işkenceye karşıyız ama önce insan hayvan sevmeyen insanda sevmezmiş ama bir kişi hatalıysa tüm ülkede hatalı değilya abartıdan düşmanlıktan kinden başka bişey değil asıl onların yaptığı haksız rekabet karalamaca düşmanlık yapan zaten benim güzel ülkemin topraklarına basıpta kirletmesin gelmesinde zaten by by kötülere

aynen kuzum....Şeniz

ingilizcem yok ..anlasam mesaj yazıcaktım...
biz sizin gibi katil değiliz diye...
bilenler sessiz kalmasın ayzsın bişiler ..

TÜRKıYE bunu yaptı demiyorum bu heryerde vijdansız insanların yapabileceği birşey
benim için canlı olması yeterlidir ona eziyet etmemem için
fakat filistinde gazzede ırakta insan katliamı yapılırken çocuklar öldürülürken kadınlara erkeklere tecavüz edilirken
vede afrikada fakir ülkelerde millet açlıktan ölürken
bu .............biiiip insan müsveddelerinin akılları nerelerindeymiş acaba

Son düzenleme:
Bi bakıma haklılar ama neden sadece Türkiye'yi önplana çıkarıyolar.Mesela Kanada'da o masum foklara yaptıkları vahşilikleri niye durduramıyolar

Off şaşırdılar artık bize nasıl saldıracaklarını...
Ya kimse Çinde canlı canlı kaynar suya atılan kediler, balıkları annelerinin karnından çıkarılarak yenen ceninleri...
Kfalarına vurularak öldürülen fok balıklarını, okyanusu kan gölüne çevirircesine bıçaklanan balinaları görmüyormu??
Bence bu konuyu gündeme getirmeleri bile hata zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorlar...

bir karalama politikası ile daha karşı karşıyayız
ister insan ister hayvan her türlü canlıya yapılmış eziyet insanlığa sığmaz
dünyanın her yerinde var böyle akli dengesi yerinde olmayan ama raporsuz deliler
türkiyede yok mu elbette türkiyede var
ama bütün türk halkı hep birlik olup hayvalara eziyet etmiyoruz
bize katil diyenler önce kendi geçmişlerine baksınlar
dünyada neler olup bitiyor ne katliamlar yaşanıyor neler var neler....
türkiyeye cehennem diyenlere son sözüm

sadece türkiye değil zalim olanın bulunduğu her yer cehennemdir

işte bu kadar :1closedeyes:

benim aşkımdan ingiltereleri terkedip teeee türkiye'ye yerleşen ingilizlerin yüz bulamayınca başvurdukları intikam yontemi bunlar yemezler zemuszemus -tatlicadiarzu-

valla kusura bakmayın ama bazı görüntüler benim bile canımı acıttı....
başı kesilmiş keçinin resmini çeken kucuk kız örnegin....
bu ne biçim bir ebeveyndir ki buna göz yumuyor, ilginç doğrusu....

ayrıca Türkiye'de gerçekten de hayvanlara işkence söz konusu
kim ne derse desin....

bu karalama politikasından başka bişey değil
o zaman boğa güreşleri için ıspanyayada aynı tavrı alsınlar
hem onların ki göz göre göre zevk için katliam :umursamaz:

neden diğer ülkeler değilde Türkiye?
saldıracak bir şeyler buluyorlar hep
ama suç birazda bizde
ellerine bol bol malzeme veriyoruz

Türkiyede var diyen arkadaşlara sesleniyorum...
Evet var Türkiyede fakat çok daha kötüleri başka ülkelerde de var ...
Sadece Türkiye'yi ele almaları büyük yanlış o zaman katliam yapan ülkeler diye bir başlık atmalıydılar, bariz kötülemeye çalışıyolar varmı daha ötesi...

aynı tepkilerin diğer ülkelerede gösterilmediğini bilemeyizki mesela ben kanadadaki olayları protesto için greenpeace 'in istediği desteği vermiştim
bizzat türkiye olmasının sebebide yaz tatili için çok cazip bir ülke olması ve ingiltereden çok turist çekmesi bence ki onlar ne yaparsa yapsın yinede geliceklerdir türkiyeye o ayrı bişey
dünyanın heryerinde yaşansada böyle şeyler keşke ülkemizde yaşanmasa
ve bizler bu gibi durumlara gerekli tepkiyi verebilsekte elin ülkesine fırsat vermesek böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…