- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
- Konu Sahibi themis1990
-
Ne kadar doğru demissiniz... maalesef hayvandan daha hayvan insanogluOnlar en azından doğası gereği vahşi, ki buna vahşilik denirse, ya insanoğlu?
Bizden vahşi kareler daha korkunç, el kadar çocuklara tecavüz, birini önce öldürüp sonra kafasını kesmek, tüm kemiklerini kıra kıra dövmek hepsi bizde, hayvanlar içgüdüsel, biz zevk için yapıyoruz.
Onlar en azından doğası gereği vahşi, ki buna vahşilik denirse, ya insanoğlu?
Bizden vahşi kareler daha korkunç, el kadar çocuklara tecavüz, birini önce öldürüp sonra kafasını kesmek, tüm kemiklerini kıra kıra dövmek hepsi bizde, hayvanlar içgüdüsel, biz zevk için yapıyoruz.
Ne kadar doğru demissiniz... maalesef hayvandan daha hayvan insanoglu
Bilirsiniz erkek köpekler dişi köpeklere asla zarar vermez,aynı şekilde erkek kuşlar dişi kuşlara,erkek aslanlar dişi aslanlara... doğada dişisine zarar veren tek canlı insanlar!
aynen bende jery den hiç hoşlanmazdım ben ne garibim derdim kendi kendimeaaaa aslana acıdım ya. kıyamam nasıl saplanmış kirpinin oku burnunaçıkartmaya çalışıyo
Tom ve Jery de de ben hep Tom'u tutardım zaten
işte gazete böyle bir başlık atmış yoksa bence de hiç değiller çok masumlarBana hiç vahşi gelmiyor böyle görüntüler. Onların yaratılışı böyle. Hayatta kalmak için öldürmek zorunda.
Maymunlar çok kötü ısırıyor, bizim bir tanıdığın maymunu vardı, yaramaz evden kaçtı, yakalamak için mahallece seferber olmuştuk, ısırmasın diye kendimizi kollarken şekilden şekile girmiştikay siz bir de şempanzelerin diğer küçük maymunlara saldırmasını görseniz, korkarsınız. şerefsiz sürü lideri resmen eliyle koluyla işaret veriyor etrafını sarın diye. gayet anladım verdiği komutları.
bir de parçalayıp yiyorlar.
bu ne ki.
biz babamla dehşet içinde izliyoruz maymunları. olamaz böyle bir canlı. ben abla maymun küçük kardeşe alet kullanmayı öğrettiği an korkup belgeseli kapattım.Maymunlar çok kötü ısırıyor, bizim bir tanıdığın maymunu vardı, yaramaz evden kaçtı, yakalamak için mahallece seferber olmuştuk, ısırmasın diye kendimizi kollarken şekilden şekile girmiştik
biz babamla dehşet içinde izliyoruz maymunları. olamaz böyle bir canlı. ben abla maymun küçük kardeşe alet kullanmayı öğrettiği an korkup belgeseli kapattım.
annem zaten izlemiyor. sinirleri kaldırmıyormuş, bunlar medenileşip dünyayı ele geçirirler diyor, başka bir şey demiyor
insanı diğer canlılardan ayıran en önemli şey alet kullanması. alet kullanmaya başladığımız an "medenileşmeye" başladık. ve böyle görüntüler beni gerçekten dehşete düşürüyor.
Maymunlar çok zeki hayvanlar, Kargaları izlemediysen izlemeni isterim, onlarda da müthiş bir zeka var, görsel hafızaları dehşet verici, çabuk öğreniyor ve asla unutmuyorlar.
Eğer ki Kargalar 4 bacaklı varlıklar olsaydı Maymunları geçerlerdi.
Hayvanların Zekası olmadığını Düşünen varsa belgeselleri seyretsin, hem büyüleyici hem ürkütücü.
Annen haklı, maymunlar medenileşir de Dünya'ya hakim olurlarsa şaşırmam
Ailece şunu seyredin
yani Mune ben şu az önce paylaştığın videodaki karganın becerdiğini beceremeyen insan tanıyorum, o kadar diyeyim sana. insan şüphesiz ki çok zeki bir canlı ama sorun "sandığımız" kadar zeki olmayışımız.marilyn monroe hayvanlara aşığım, eskiden yani belgesellere sarıp hayvanlar alemine bu kadar dalmadan önce kendimi Dünya'nın en zeki varlığı sanırdım, hani insanım ya o bakımdan
Ama hayvanların yapabildiği şeyleri görünce, öğrenme yeteneklerini ve öğrendiklerini unutmamalarını görünce akıllıyım kibrimden sıyrılıverdim
Tüm hayvanları bütün gün sıkılmadan izleyebilirim, çok güzeller hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?