• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayvanlar dünyasından vahşi kareler!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
hayvanlar-dunyasindan-vahsi-kareler--1371588.jpg

Yavru aslanların kirpilerle imtihanı olaylı bitti...
hayvanlar-dunyasindan-vahsi-kareler--1371590.jpg

Kendilerine av olarak seçtikleri kirpiye bir türlü yaklaşamayan yavrular ne yapacaklarını bilemedi...
hayvanlar-dunyasindan-vahsi-kareler--1371592.jpg

Tek bir yavru aslan kirpiye yaklaşmaya çalışınca olan oldu ve kirpi dikeniyle acı bir tecrübe sonucu tanışmış oldu.
hayvanlar-dunyasindan-vahsi-kareler--1371594.jpg

Acı içinde dikeni çıkarmaya çalışan aslan kameralara işte böyle yansıdı
hayvanlar-dunyasindan-vahsi-kareler--1371598.jpg

hayvanlar-dunyasindan-vahsi-kareler--1371606.jpg

http://www.gazetevatan.com/hayvanla...415-galeri-foto-belgesel-fotogaleri/?Sayfa=13

Onlar en azından doğası gereği vahşi, ki buna vahşilik denirse, ya insanoğlu?
Bizden vahşi kareler daha korkunç, el kadar çocuklara tecavüz, birini önce öldürüp sonra kafasını kesmek, tüm kemiklerini kıra kıra dövmek hepsi bizde, hayvanlar içgüdüsel, biz zevk için yapıyoruz.

Bizden vahşi kareler daha korkunç, el kadar çocuklara tecavüz, birini önce öldürüp sonra kafasını kesmek, tüm kemiklerini kıra kıra dövmek hepsi bizde, hayvanlar içgüdüsel, biz zevk için yapıyoruz.
Ne kadar doğru demissiniz... maalesef hayvandan daha hayvan insanoglu :(
Bilirsiniz erkek köpekler dişi köpeklere asla zarar vermez,aynı şekilde erkek kuşlar dişi kuşlara,erkek aslanlar dişi aslanlara... doğada dişisine zarar veren tek canlı insanlar!

image.webp

Belki de böyle yapmak lazım :KK51:

Ne kadar doğru demissiniz... maalesef hayvandan daha hayvan insanoglu :KK43:
Bilirsiniz erkek köpekler dişi köpeklere asla zarar vermez,aynı şekilde erkek kuşlar dişi kuşlara,erkek aslanlar dişi aslanlara... doğada dişisine zarar veren tek canlı insanlar!

Erkek penguenler dişi penguen avlanmaya gittiğinde yumurtadan çıkacak yavru pengueni bacakları arasında korur, zarar gelmesin diye hareketlerine dikkat eder, vahşi denilen Aslansa annesiz bir ceylana sahip çıkar ama biz insanoğlu bebelerimizi Ölüme terk ederiz.

Bu durumda kim vahşi? Hayvanlar mı bizler mi?

Bana hiç vahşi gelmiyor böyle görüntüler. Onların yaratılışı böyle. Hayatta kalmak için öldürmek zorunda.

Bana hiç vahşi gelmiyor böyle görüntüler. Onların yaratılışı böyle. Hayatta kalmak için öldürmek zorunda.
işte gazete böyle bir başlık atmış yoksa bence de hiç değiller çok masumlar

yavrular daha bilerek isteyerek kimseye zarar verdikleri yok hayatta kalmak için bunu yapmak zorundalar

ay siz bir de şempanzelerin diğer küçük maymunlara saldırmasını görseniz, korkarsınız. şerefsiz sürü lideri resmen eliyle koluyla işaret veriyor etrafını sarın diye. gayet anladım verdiği komutları.
bir de parçalayıp yiyorlar.
bu ne ki.

ay siz bir de şempanzelerin diğer küçük maymunlara saldırmasını görseniz, korkarsınız. şerefsiz sürü lideri resmen eliyle koluyla işaret veriyor etrafını sarın diye. gayet anladım verdiği komutları.
bir de parçalayıp yiyorlar.
bu ne ki.
Maymunlar çok kötü ısırıyor, bizim bir tanıdığın maymunu vardı, yaramaz evden kaçtı, yakalamak için mahallece seferber olmuştuk, ısırmasın diye kendimizi kollarken şekilden şekile girmiştik:KK70:

Maymunlar çok kötü ısırıyor, bizim bir tanıdığın maymunu vardı, yaramaz evden kaçtı, yakalamak için mahallece seferber olmuştuk, ısırmasın diye kendimizi kollarken şekilden şekile girmiştik:KK70:
biz babamla dehşet içinde izliyoruz maymunları. olamaz böyle bir canlı. ben abla maymun küçük kardeşe alet kullanmayı öğrettiği an korkup belgeseli kapattım.
annem zaten izlemiyor. sinirleri kaldırmıyormuş, bunlar medenileşip dünyayı ele geçirirler diyor, başka bir şey demiyor :D

biz babamla dehşet içinde izliyoruz maymunları. olamaz böyle bir canlı. ben abla maymun küçük kardeşe alet kullanmayı öğrettiği an korkup belgeseli kapattım.
annem zaten izlemiyor. sinirleri kaldırmıyormuş, bunlar medenileşip dünyayı ele geçirirler diyor, başka bir şey demiyor :KK70:
:KK70::KK70:
Maymunlar çok zeki hayvanlar, Kargaları izlemediysen izlemeni isterim, onlarda da müthiş bir zeka var, görsel hafızaları dehşet verici, çabuk öğreniyor ve asla unutmuyorlar.
Eğer ki Kargalar 4 bacaklı varlıklar olsaydı Maymunları geçerlerdi.
Hayvanların Zekası olmadığını Düşünen varsa belgeselleri seyretsin, hem büyüleyici hem ürkütücü.
Annen haklı, maymunlar medenileşir de Dünya'ya hakim olurlarsa şaşırmam:KK70:

Ailece şunu seyredin :KK70:

:KK70::KK70:
Maymunlar çok zeki hayvanlar, Kargaları izlemediysen izlemeni isterim, onlarda da müthiş bir zeka var, görsel hafızaları dehşet verici, çabuk öğreniyor ve asla unutmuyorlar.
Eğer ki Kargalar 4 bacaklı varlıklar olsaydı Maymunları geçerlerdi.
Hayvanların Zekası olmadığını Düşünen varsa belgeselleri seyretsin, hem büyüleyici hem ürkütücü.
Annen haklı, maymunlar medenileşir de Dünya'ya hakim olurlarsa şaşırmam:KK70:

Ailece şunu seyredin :KK70:

insanı diğer canlılardan ayıran en önemli şey alet kullanması. alet kullanmaya başladığımız an "medenileşmeye" başladık. ve böyle görüntüler beni gerçekten dehşete düşürüyor.
çünkü bir gün insanın başardığını bu canlıların başaramaması için bir sebep değil.
insanı insan yapan, kendini doğadan ayırabilmesi. yani doğayı ayrı kendimizi algılıyoruz. ve bu kısımda yine maymunlara döneceğim ama bir belgeselde Bonobo Maymununu içinde sadece tek bir ayna olan bir odaya koydular. hayvan önce gördüğünü başka bir maymun sandı, diş gösterdi, hırladı falan. sonra hareketlerinin aynı olduğunu fark etti ve bir elini kendi burnuna diğerini yansımasının burnuna götürdü
ve ben şok, ben iptal.
bu arada kanca yapan Karga mı olur?
kargalar ayrıca sevdiğim hayvanlardır. çok zeki ve muhteşem hayvanlar. ben metal falan kullanarak kışın kar tutmuş çatıdan kaymalarını seviyorum :KK70:

marilyn monroe marilyn monroe hayvanlara aşığım, eskiden yani belgesellere sarıp hayvanlar alemine bu kadar dalmadan önce kendimi Dünya'nın en zeki varlığı sanırdım, hani insanım ya o bakımdan:KK70:
Ama hayvanların yapabildiği şeyleri görünce, öğrenme yeteneklerini ve öğrendiklerini unutmamalarını görünce akıllıyım kibrimden sıyrılıverdim:KK70:

Tüm hayvanları bütün gün sıkılmadan izleyebilirim, çok güzeller hepsi:KK36:

marilyn monroe marilyn monroe hayvanlara aşığım, eskiden yani belgesellere sarıp hayvanlar alemine bu kadar dalmadan önce kendimi Dünya'nın en zeki varlığı sanırdım, hani insanım ya o bakımdan:KK70:
Ama hayvanların yapabildiği şeyleri görünce, öğrenme yeteneklerini ve öğrendiklerini unutmamalarını görünce akıllıyım kibrimden sıyrılıverdim:KK70:

Tüm hayvanları bütün gün sıkılmadan izleyebilirim, çok güzeller hepsi:KK36:
yani Mune ben şu az önce paylaştığın videodaki karganın becerdiğini beceremeyen insan tanıyorum, o kadar diyeyim sana. insan şüphesiz ki çok zeki bir canlı ama sorun "sandığımız" kadar zeki olmayışımız.

Back