Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben ziraat mühendisiyim size yardımcı olmaya çalışayım ama ne kadarlık bir kapasite ile kurmayı düşünüyorsunuz nerde kurmayı düşünüyorsunuz sermayeniz nedir vs bir çok soruyu cevaplamanız gerekir
evet zor olacağını tahmin ediyorum çünkü hiç bilmiyorum
ama izleyeceğim yolları ve kimlere neler danışmam gerektiğini tam bilmediğim için şu an zorlanıyorum bunları tam sırasıyla bilirsem ona göre araştırma yapmam kolaylaşacak
a.s
yapılacak işlerin tam bir sırası ıyok aslında benim sana tavsiyem civarda bu işlerle uğraşan çiftlikler muhakkak vardır önce onlarla konuş iş hakkında fikrin olur ne kadar hayvanları var işe nasıl başlamışlar ürünleri nerelere satıyorlar kaç işiçi çalıştırıyorlar onlarla konuşunca eğer tatmin olduysan ve işe başlamak istiyorsan artık önce yer seçmelisin bu çiftlii nerede kuracaksın vge daha sonra projeler için banka ile gidip görüş derim yada tarım danışmanılık bürosu bulabirsen oradakilerle bir görüş kusura bakma cevap vermekte çok geciktim ama yinede bir sorun olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım a.s
evet dediğin gibi pazar günü çiftlikleri gittim gezdim ve birşeyler kafamda oluşmaya başladı
şimdi sırada tarım ve köy işleriyle gidip görüşme var
hayırlısıyla onlarlada görüşmem iyi geçerse inşallah
artık bende bir çiftçi olcam:teytey:
Merhabalar çiftliğinizi kurdunuz mukonular hakkında daha detaylı bilgileri ve haklarımın neler olduğu hakkında bilgi almak için gideceğim