- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.868
- Konu Sahibi toanyonenolza
Arıları etrafımda görünce bende öldürürüm kusura bakma babamı arı sokmuştu dilinden zor hastaneye yetiştirmiştik çok tehlikeli hayvanlar bakma ufacık olduklarına .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alerjisi olan hayvana hunharca saldirmaz . cunki bilirki ariya saldirirsa onunla uğraşırsa daha cok etrafinda olur ari.Ahahahahahha Yani ne desem bilemiyorum da bu allerji bir seçim değil ki yarın bir gün sizde de ortaya çıkabilir, çocuğunuzda da. Suya allerjisi olan adam var. Yaani ne diyeyim bilmiyorum
Arı allerjim olsaydı önce camı açardım ama sonra da ya arıyı öldürür ya da ortamdan uzaklaşırdım. Bu kadar abartacak bir şey yok.alerjisi olan hayvana hunharca saldirmaz . cunki bilirki ariya saldirirsa onunla uğraşırsa daha cok etrafinda olur ari.
haha niye tuhaf mi yaziyorumya yazi tarzinizdan konuya odaklanamadim instagramda mehmetali1 diye bi sayfa var onun yazilari gibi yazmissin
evet hic bakmadan hizlica kafama göre birseyler isaretledim ... bukadar sorun olucagini bilmioyrdum .. konuya gelirsek .. simdi fark ettimde bencede abbartim heralde burda sorun yasiyan büsürü insan var dalga gecer gibi geldi .. ama hayvanlara cok özen gösteren b i insanim kücük mücük hicbirinin canini yakmak istemem ..Direk meslek temalı bir konu değilse profil bilgilerine çok takılmıyorum ben. Kafalarına göre dolduruyor insanlar kaç profilde ilkokul mezunu akademisyen gördüm.
Konuya gelince konu sahibi fazla tepki vermişsin insanların %90'ı haşere öldürür aslında orada tek hatalı camı açtırmayan öğretmenin, gerçekten alerjik bir çocuğu ısırsa nolacak? Bir öğrenci arıdan rahatsız olup camı açmak istediğinde izin vermesi lazım.
yalniz ben 15 im 7,8,9 degil konum sacma geldigise hic yorum yapmasaydiniz keske . ama sanirim konu yeri doldurdum bununla .. 2 cocukla siddet yüzünden bosananlar la igili konuyu cok okudum .. bende bunlardan örnek alip dogru secimimi yaparim neyse ben uyumaya gidigim m"hayvan hayvandır büyüğü küçüğü olmaz"
sinek demiyorum arı diyorum....
kuzum saat 9.30 u geçti kamu spotu yayınlandı...
hadi yatağa...
laf mı çarptın ne yaptın ne yazdın anlamadım.....yalniz ben 15 im 7,8,9 degil konum sacma geldigise hic yorum yapmasaydiniz keske . ama sanirim konu yeri doldurdum bununla .. 2 cocukla siddet yüzünden bosananlar la igili konuyu cok okudum .. bende bunlardan örnek alip dogru secimimi yaparim neyse ben uyumaya gidigim m