- 8 Haziran 2015
- 35
- 13
- 24
-
- Konu Sahibi toanyonenolza
yalnis isaretledim lisansin ne oldugunu bile bilmiorum cünkü türkiyede okumuyorum ve bilmiorum bile benim giitiigm okula orda ne deniliyo .. Lise diyosunuz heralde Bari özel konu acip YANLIS ISARETLEDIM LÜTFEN AFFETIN YAZIYIM ozmn daha normal gelirmi ablacigiimLise 1.sınıf öğrencisi lisans mezunu yazınca gülünç oluyor ama :)
ari yla igili FAKE KONU ACAN BENIM HAYATIMIDA FAKE ANLATIYIM BARIyok bea ....hayatını muneye anlatırsın artıkın...
Niye bu sayfada hayvanlari korumak isteyenleri attiyomusunuzergenlerin bu siteye girmeleri yasaklansın bence
eyyy anlat dinleyelim...ari yla igili FAKE KONU ACAN BENIM HAYATIMIDA FAKE ANLATIYIM BARI
Yaşadığınız yerde sinekler, böcekler yok mu? Tamam ilk önce pencere açılır da hala çıkmazlarsa ne yapılır dersin? Ya da uyurken başımızda duran sinek öldürücü ilaçlar neyin nesi? Senin derdin biraz sineğin yağının yağı.Niye bu sayfada hayvanlari korumak isteyenleri attiyomusunuz
hayir ben 50 yasimdayim ilk okula gitcem .. daha yeni baslicam .. ama az daha biliodun..eyyy anlat dinleyelim...
şimdi de 40 yaşındayım ilkokul okuyorum falan mı dicen
yalniz sinek den bahsetmiyorum aridan bahsediyorum sen gece uyurken ari görünce böcek ilacimi sikion ?? Arilar olmasa dünyada olmaz dikkat edelim ayrica .. bi hayvan hayvandir hayvanin küccügü büyügü olmaz .. - ergen kizYaşadığınız yerde sinekler, böcekler yok mu? Tamam ilk önce pencere açılır da hala çıkmazlarsa ne yapılır dersin? Ya da uyurken başımızda duran sinek öldürücü ilaçlar neyin nesi? Senin derdin biraz sineğin yağının yağı.
Canım bilmiyorum daha önce söyleyen oldu mu da balık, inek, keçi, koyun onlar hep hayvan. Bir hayvan bir hayvandır bilgin olsun istedim.yalniz sinek den bahsetmiyorum aridan bahsediyorum sen gece uyurken ari görünce böcek ilacimi sikion ?? Arilar olmasa dünyada olmaz dikkat edelim ayrica .. bi hayvan hayvandir hayvanin küccügü büyügü olmaz .. - ergen kiz
Ahahahahahhaevlerine girseniz aferdersinz bok goturuyodur igrenme tiksinme o pislikten korkma yok nokta kadar aridan mi korkuyolarmis alerjileri patlak veriyormus. simarmislar onlar bence. ayrica ariya dokunmazsan ugrasmazsan birakip gider ucar. keske birini soksaymis. nefret ettim o kizlardan smdi. beyinsizler.
hata verdim ha harbi"hayvan hayvandır büyüğü küçüğü olmaz"
sinek demiyorum arı diyorum....
kuzum saat 9.30 u geçti kamu spotu yayınlandı...
hadi yatağa...
sana yazmadım o yazmış...hem büyüğü küçüğü olmaz diyo hem sinek değil arı diyo...hey allahım...hata verdim ha harbi
Yok yok anladım, ona istinaden söyledim zatensana yazmadım o yazmış...hem büyüğü küçüğü olmaz diyo hem sinek değil arı diyo...hey allahım...
Yok yok anladım, ona istinaden söyledim zaten