Hayvana Eziyet etmekten mutluluk duyan CANIM SINIF ARKADASLARIM

Lise 1.sınıf öğrencisi lisans mezunu yazınca gülünç oluyor ama :)
yalnis isaretledim lisansin ne oldugunu bile bilmiorum cünkü türkiyede okumuyorum ve bilmiorum bile benim giitiigm okula orda ne deniliyo .. Lise diyosunuz heralde Bari özel konu acip YANLIS ISARETLEDIM LÜTFEN AFFETIN YAZIYIM ozmn daha normal gelirmi ablacigiim

Yaşadığınız yerde sinekler, böcekler yok mu? Tamam ilk önce pencere açılır da hala çıkmazlarsa ne yapılır dersin? Ya da uyurken başımızda duran sinek öldürücü ilaçlar neyin nesi? Senin derdin biraz sineğin yağının yağı.
yalniz sinek den bahsetmiyorum aridan bahsediyorum sen gece uyurken ari görünce böcek ilacimi sikion ?? Arilar olmasa dünyada olmaz dikkat edelim ayrica .. bi hayvan hayvandir hayvanin küccügü büyügü olmaz .. - ergen kiz :KK66:

evlerine girseniz aferdersinz bok goturuyodur igrenme tiksinme o pislikten korkma yok nokta kadar aridan mi korkuyolarmis alerjileri patlak veriyormus. simarmislar onlar bence. ayrica ariya dokunmazsan ugrasmazsan birakip gider ucar. keske birini soksaymis. nefret ettim o kizlardan smdi. beyinsizler.

yalniz sinek den bahsetmiyorum aridan bahsediyorum sen gece uyurken ari görünce böcek ilacimi sikion ?? Arilar olmasa dünyada olmaz dikkat edelim ayrica .. bi hayvan hayvandir hayvanin küccügü büyügü olmaz .. - ergen kiz :KK66:
Canım bilmiyorum daha önce söyleyen oldu mu da balık, inek, keçi, koyun onlar hep hayvan. Bir hayvan bir hayvandır bilgin olsun istedim.
Çocuğun arıya allerjisi varmış birkaç dakika içinde şöyle bir şey olabilirdi: http://c11.haberself.com/res/haberself/248/7/41737_m.jpg Yani tabii tıkanıp ölmezse... Hani bir insan bir insandır onun için söylüyorum.

evlerine girseniz aferdersinz bok goturuyodur igrenme tiksinme o pislikten korkma yok nokta kadar aridan mi korkuyolarmis alerjileri patlak veriyormus. simarmislar onlar bence. ayrica ariya dokunmazsan ugrasmazsan birakip gider ucar. keske birini soksaymis. nefret ettim o kizlardan smdi. beyinsizler.
Ahahahahahha :KK70: Yani ne desem bilemiyorum da bu allerji bir seçim değil ki yarın bir gün sizde de ortaya çıkabilir, çocuğunuzda da. Suya allerjisi olan adam var. Yaani ne diyeyim bilmiyorum :KK70:

Bence konuya bazi yorumlar cok daha tartisilacak durumda ve ergence olmuş..
Bu arada aslinda gercekten dusunmek lazim, buyuk bir hayvani oldurmekle sinek ari vs. kucuk hayvanlari (baska turlu kurtulma yolu varken) öldürmek farkli birsey mi? Cüssece küçük olan da can taşıyor evet, ve hic kiyamamisimdir öldürmeye.. Camı açıp cikarmaya çalışırım

duyarlı olman çok güzel. hayvanlara eziyet zevk haline gelmiş..
ayrı konuya yapılan yorumlar hakkında akayyy a katılıyorum.

X