Hayvana Eziyet etmekten mutluluk duyan CANIM SINIF ARKADASLARIM

toanyonenolza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
35
13
24
Dün den beri sinirim gitmedi .. Hatirladikca sinirlenip kiziyorum .. ya benim sinifimdaki bu cocuklar ne kadar igrenc hepsinden nefret ediorum .. Dün siniftaydik hava cook sicakdi cami actik ögretmen ders bos istediginizi yapin dedi .. bende KK de ögle ne var diye telimden girdim .. sonra birden kizlar cilik atmaya basladi .. ne olmus iceri Ari girmis .. ordan oraya kacmaya basladilar .zil caldi . ( o ara cami kapatmis birisi) sonra ben cam in kenarinda oturuyorum benim tarafima geldi dedim cami aciyim ciksin ögretmen ne dio cami acamayiz ögretmen yoksa sinifta .. dedim ari var hayir olmazis .. sonra birden resmen kafamin üstünden terlikler ucmaya basladi . napio bunlar die baktim kücücük ariya hepsi 100 den fazla terlik firlatiolar ama ögle bir bicim ki resmen ezziyet o da yetmezmis gibi kameraya alip gülüorlar dedim KESIN SUNU . napisounuz filan durmadilar firlatip duruyo hepsi ciglik ciglika biri atsa resmen oyun etiler kim tuturcak diye daha sesli bagirdim YAPMAYIN de ama gülüp devam ediolar kiz iskaladi hepsi gülmeye basladi haha iskaladi dige ögretmen film izler gibi bakio ogle .. sonra dayanamadi ari düsdü yere cirpiniyo kanati filan baya kötüydü titriyodu sonra dedim artik yeter dedim kalktim ayaga aldim hemen ariyi cami acip birakdim .. cami kapatim SIZ NASIL INSANSINIZ YA BI HAYVANA BUKADAR EZIYET ETMEK COK MU KOMIK ?? Kalpsiz insanlarsiniz tam bir umutsuz vakasiniz dedim BIRI Benim ariya karsi alercim var .. lan sirf senin alarcin vardiye bütün arilarimi öldürelim . ( O cocuk ariya en cok saldirandan biri) yok kizda gelip seni sokmasinimi istiosun filan dio bende dedim ki MErak etme benim heryerim kapali isirmaz dedim .. ( Kiz 15 yasinda afedersiniz kilotu gözükecek kadar kiza etek giymis ki beni hic igilendirmes aslinda ama o an sinirle ögle dedim ) .bide yetmezmis gibi kiz Nasil tuturdum gördünüz mü dio .. ben cok sinirlendim bi Hayvana ezziyet etmek cok günah ve yazik .. hayvan isterse büyük olsun isterse kücük hayvan hayvandir .. yaptiklari cok yanlis ama hayir gülüp cektikleri videolari izliorlar ..aferrim onlara alkis

Sizin takıldığınız kadar arı takılmamıştır uçup gitmiştir. Siz de arkadaşlarınızı kırmışsınız durduk yerde. Arı allerjisini küçümsemeyin ölebilirdi bu yüzden. Size göre açık giyinen arkadaşınıza da ayıp etmişsiniz.

o değil şuan avusturyada okullarda terlikle mi eğitimn görüyorlar onu merak ettim en çok..

a

avusturyanın batman diye ili mi var
ayrıca 15 yaşında lisans mezunu olduğunuza göre çift çift okuyorsunuz...

Üstelik danışman... KK BDV'de çalışıyor

ya konu fake mi değil mi bilmem de, her profilde yazan doğru değil ki?
mesela benim bütün bilgiler gerçek olandan farklı yazıyor profilimde.
illa doğru mu yazması gerekiyor :)

ya konu fake mi değil mi bilmem de, her profilde yazan doğru değil ki?
mesela benim bütün bilgiler gerçek olandan farklı yazıyor profilimde.
illa doğru mu yazması gerekiyor :)
Lise 1.sınıf öğrencisi lisans mezunu yazınca gülünç oluyor ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…