- 8 Haziran 2015
- 35
- 13
- 24
-
- Konu Sahibi toanyonenolza
ben avusturyada okuyorum sinifa ayakabilarla girmek yasak terlikle girmek zorundayiz ama cogu kisi ayakabisinida aliyo iceri .. yani sinifin yarisi 28 kisiyiz düsünün artikSınıfın içinde terlikle mi dolaşıyorsunuz anlamadım?
evet zorundayiz ayakabilarla girmek yasak bizde (Avusturya okulari böyle)okulda terlik mi giyiniyorsunuz...
avusturyanın batman diye ili mi varevet zorundayiz ayakabilarla girmek yasak bizde (Avusturya okulari böyle)
Üstelik danışman... KK BDV'de çalışıyora
avusturyanın batman diye ili mi var
ayrıca 15 yaşında lisans mezunu olduğunuza göre çift çift okuyorsunuz...
vay anasınıuÜstelik danışman... KK BDV'de çalışıyor
a
avusturyanın batman diye ili mi var
ayrıca 15 yaşında lisans mezunu olduğunuza göre çift çift okuyorsunuz...
Üstelik danışman... KK BDV'de çalışıyor
Lise 1.sınıf öğrencisi lisans mezunu yazınca gülünç oluyor ama :)ya konu fake mi değil mi bilmem de, her profilde yazan doğru değil ki?
mesela benim bütün bilgiler gerçek olandan farklı yazıyor profilimde.
illa doğru mu yazması gerekiyor :)
o değil şuan avusturyada okullarda terlikle mi eğitimn görüyorlar onu merak ettim en çok..
orayi yanlis isaretlemisim .. Konuyu birakip benim hayatimi cok merk ediosunuz heraldevay anasınıu
28 yaşındayım 2 çocuk annesi olmak dışında daha bi baltaya sap olamadım... millet 15 yaşuında danışman lisans mezunu oluyo....
vet dogru .. herkes onun hakkinda yasmis hic duymadiniz heraldeEvet öyle ama ortaokul ve bazi liselerde öyle diye biliyorum. Ayakkabiyla siniflara girmek yasak terlikle dolasiliyor tüm okulda.
yok bea ....hayatını muneye anlatırsın artıkın...orayi yanlis isaretlemisim .. Konuyu birakip benim hayatimi cok merk ediosunuz heralde