Bende destek almak istiyorum ama tam uzmanına gitmek istiyorum her psikolog ilgilenir mı benim durumumla onu bilmiyorum çok kötü bir durum sizi çok iyi anlıyorumBende de aynı sorun var. Temel problemim korkular hastane korkusu hayvan korkusu trafik kalabalık kapalı alan hamilelik aklınıza ne gelirsebazen dışarı cıkmak cok zor geliyor sürekli endişeli olmak yoruyor. Psikolog tedavisi alıyordum ben ancak şehir değişikliği yüzünden yarım kaldı. İyi gelmişti o seanslar. Uzman yardımı şart
Ya kedi köpek için sunu duymuştum. Tüylü şeylere dokunabiliyor musunuz bazılarınınki tüyden huylandığı için olabiliyormus.Bende destek almak istiyorum ama tam uzmanına gitmek istiyorum her psikolog ilgilenir mı benim durumumla onu bilmiyorum çok kötü bir durum sizi çok iyi anlıyorum
Tüylü şeylere dokunabiliyorum ama hayvan söz konusu olunca civcive bile dokunamiyorum psikolojik mı bilmiyorum içim geçiyor bayılacak gibi oluyorum çok kötü bişe ya çok sevmek istiyorum köpek falan ama olmuyorYa kedi köpek için sunu duymuştum. Tüylü şeylere dokunabiliyor musunuz bazılarınınki tüyden huylandığı için olabiliyormus.