Ailesi için bir fedakarık yapabilirmi onu görmekdi maksat yapsaydı belki bir umut var diye düşünürdüm ama hiçbirşey yapmaya razı değil oyunla beni geri aynı eve sokmak istiyor.Konunuzun mazisini bilmedigimden anlayamadim. Evi taşıyıp araba alinca kurtulacak miydi evlilik? Bana cok maddi sartlar gibi geldi de..
keske daha manevi seyler isteseydiniz. Mesela sizinle daha iyi iletisim kurmasi icin birseylerAilesi için bir fedakarık yapabilirmi onu görmekdi maksat yapsaydı belki bir umut var diye düşünürdüm ama hiçbirşey yapmaya razı değil oyunla beni geri aynı eve sokmak istiyor.
Ne gibi mesela, zaten söz vermekte birinci ama icraatta hiçbirşey yok, ben hatalarımı anladım diyordu şimdi ben suçlu oldum.keske daha manevi seyler isteseydiniz. Mesela sizinle daha iyi iletisim kurmasi icin birseyler
Kontrol ediyordum ama artık etmiyorum tabi, boşanmayada razı değil sen ac davayı diyor. Seni boşamicam diyor. Çoçuklarımı turkiyeye tatile götürcektim, götürmemen için ellimden geleni yapacam diyor. Uç dört güne bir göstermeye başlamıştım çoçukları bu sefer hergün görmek istedi burası hotel değil öyle istediğin gibi gidip gelemezsin dedim. Yine kafası attı tabi...gitmediğini nerden biliyorsun? geç geldiginde seninle ilgilenmediginde nerde olduğunu kontrol ettin mi