Hayvan gibisin !

Anneler değişik ya zayıflamaya calıstıgımda zayıfken ye diye peşimden dolanıyor bi sürü nasihat eder. Kiloluyken hatırlıyorum sofrada ekmek yeme artık dedigini biliyorum cok zoruma gitmişti. O yüzden cok takma boşver sen kendin için ver kilo. Bu seferde cok zayıfladın sağlık filan deyip önüne yemek getirir ortaları yok hic :KK70:
:KK70:ilahi ya bilmiyorum valla zayifkende hiç öyle demezdi

Boyum ve kilom seninkiyle aynı.banada arkdaşım çok der hayvan gibisin,Öküz,bi zatıflayamadın gitti vs vs.. Ama dedikleri umrumda mı değil. Kilomu seviyorum be denilenleri takmıyorum

Takma boşver:KK47::21:

Boyum ve kilom seninkiyle aynı.banada arkdaşım çok der hayvan gibisin,Öküz,bi zatıflayamadın gitti vs vs.. Ama dedikleri umrumda mı değil. Kilomu seviyorum be denilenleri takmıyorum

Takma boşver:KK47::21:
Maalesef ki takiyorum ben :KK51: böyle diye diye kendime olan güvenimi eksiltiyolar hamdolsun ki sevdiğim böyle değil o bana sağlıklı ol yeter ben seni kiloluda olsan severim diyo :KK37:

105.5 kilodan 66 kiloya düştüm. Boyum 1.78.
Annem değil ama kiloma laf eden diğer insanlar şimdi de zayıflayınca yüzün çöktü diyorlar :)) Evet öyle diye cevaplayıp geçiyorum, siz de umursamayın. Kendiniz rahatsızsanız kilo vermelisiniz ancak anneniz bile olsa başkaları için değil.

Vallahi inanın hamur felan yesem gerçekten dediğiniz doğru olur onları yemiyorum önceden simit alıp yerdim şimdi onu bile yemiyorum ise gitmeden önce bi bardak yogurda kuru kayısı kuru erik kuru üzüm ekleyip bide yulaf ezmesi katiyorum sabah kahvaltim bu öğlen iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum akşam sabahki yediklerimi yiyorum 4 durak önce inip yürüyorum 45 dk kadar ama bu böbrek üstü bezlerinden midir ne halttandir veremiyorum :KK61: şu doktor bi gelmedi endokrinoloji gidiyorum kadına sonuçları gostericem yerinde bulabilene aşkolsun kadını ne biçim doktor :KK62:
Testinde normal değer aralıkları da vardır; doktora gösterene kadar o bir fikir verir sana. TSH'ın kaç çıktı?
Bana kayısı, şeftali ve muz da yeme demişti doktor. Bunlar da şekerden zengin.

İnşallah çok çok teşekkür ederim yorumunuz için peki ne uyguladiniz tam olarak

yani bir diyete bağlı kalamıyorum ben sadece bazı küçük şeylere dikkat ettim hiç zorlanmadım.
günde 2.5 lt su içiyorum .
çok yememek için iştahı bastıran yiyecekler tüketiyorum (kuru kayısı kuru incir kuru üzüm elma)
8 den sonra yemek yememeye çalışıyorum
günde 4 yeşil çay tüketiyorum
beyaz ekmek değilde daha besleyici olan çavdar ekmeği tercih ediyorum .
akşam yemeğinde sulu yemekleri bol bol tüketiyorum doyana kadar
son olarak eve bisiklet aldım vakit buldukça sürüyorum.

bir çikolata alırken üstünde cal (kalorisine) bakıyorum 100 cal yi bir saat bisiklet sürüp verebiliyorum ve küçücük bir çikolata 455 cal mesela artık onlara bile dikkat edip yemiyorum zaten 2 hafta yaptın mı miden küçülüyor zorlanmassın canım detaylı yazdım yardımcı olur umarım yaza kadar veririz kiloları

Ya kilo ne ki? Zayif olmak seni mutlu mu edecek? Kendini rahat hissettikten sonra kilon sagligini tehlikeye atmadiktan sonra hayatinin tadini cikar. Onemli olan senin kendini rahat hissetmen. Dusunsene sende olan her bi gram senden bir parca. Sevmelisin yani :KK70:
Dedigim gibi onemli olan saglik. Ki boyuna gore cok fazla degil kilon.istedigin zaman verirsin yine

Testinde normal değer aralıkları da vardır; doktora gösterene kadar o bir fikir verir sana. TSH'ın kaç çıktı?
Bana kayısı, şeftali ve muz da yeme demişti doktor. Bunlar da şekerden zengin.
Değerler bunlar ama hep polikistikover var hem bunlar hiç anlamıyorum ölçülerinden :KK42:

Eklentiler

• 1433625811031-1232577804.jpg
    1433625811031-1232577804.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 108
105.5 kilodan 66 kiloya düştüm. Boyum 1.78.
Annem değil ama kiloma laf eden diğer insanlar şimdi de zayıflayınca yüzün çöktü diyorlar :)) Evet öyle diye cevaplayıp geçiyorum, siz de umursamayın. Kendiniz rahatsızsanız kilo vermelisiniz ancak anneniz bile olsa başkaları için değil.
Maşallah nasıl düştünüz o kiloya

Değerler bunlar ama hep polikistikover var hem bunlar hiç anlamıyorum ölçülerinden :KK42:
Sıkma canını; artık herşeyin tedavisi var. Değerlerin de çok anormal bişey göremedim. Ama doktorun gelmesini beklemek istemiyorsan endokrinoloji de uzman çok doktor var. Tavsiye ediyorum dan bakabilirsin.

Sıkma canını; artık herşeyin tedavisi var. Değerlerin de çok anormal bişey göremedim. Ama doktorun gelmesini beklemek istemiyorsan endokrinoloji de uzman çok doktor var. Tavsiye ediyorum dan bakabilirsin.
Peki nasıl guvenebilirim yada ücretleri çok mu pahalıdır oradan bir doktora gittiniz mi hic

Peki nasıl guvenebilirim yada ücretleri çok mu pahalıdır oradan bir doktora gittiniz mi hic
Canım ya özeller genelde pahalı. İstersen benimkini yazarım. Epeydir gitmedim, en son 300'TL ye yakındı. Istanbul da
O site de hastalar bizzat kendi fikirlerini belirtiyorlar; çok tavsiye alan biri kötü olmaz.

Canım ya özeller genelde pahalı. İstersen benimkini yazarım. Epeydir gitmedim, en son 300'TL ye yakındı. Istanbul da
O site de hastalar bizzat kendi fikirlerini belirtiyorlar; çok tavsiye alan biri kötü olmaz.
Bu benim için biraz yüksek bir meblağ :KK42: ama oradaki doktorlara bi bakayım belki ulasabilirim dediğiniz gibi çok teşekkürler

X