- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
merhaba hanımlar,
erkek ürünleri için hanGi markaları kullanabiliyorduk? eski mesajlarda vardı ama aradım taradım bulamadım o mesajı.
Superdrug alıyoruz biz traş köpüğü deodorant falanmerhaba hanımlar,
erkek ürünleri için hanGi markaları kullanabiliyorduk? eski mesajlarda vardı ama aradım taradım bulamadım o mesajı.
kızlar amway deney yapmıyor değil mi. onun diş macununu şampuanını hatta bütün ev temizlik malzemelerine geçmeyi düşünüyorum. sadece kozmetik te değil ev temizliğnde kullandığınız bütün markalar deney yapıyor
omo, ariel, domestos, cif , vs vs.. kısaca marketlerdeki unilever ve p&g markasına ait tüm markalar kara listede.
bir de rossman da satılan DOMOL markası da deney yapmıyor onlarn da bir sürü ev temizlik malzemesi var.
Merhabalar herkese..Bugün gratiste essence ürünlerine bakarken Eczacıbaşı ismini gördüm ve uyarmak istedim hemen..Eczacıbaşı deneyci bir firmadır arkadaşlar bilginiz olsun.Ben daha da almayı düşünmüyorum essence ..Bu da resmi..Sinirim bozuldu ama kısa sürdü nasılsa başka markalarımız var :)
Paylaşırsan sevinirim canım.teşekkürler.Birkaç bilgi paylaşmak istiyorum izninizle:
Essence'nin ürünleri inanılmaz berbat ama dürüst olmak gerekirse essence kendi ürünlerinde deney yapmıyor.Eczacıbası da ithal ürünlerde deney yapma hakkina sahip değil. Yani essence'nin bir ürününü kullandığınızda o ürün hayvanlar üzerinde test edilmiyor demektir. Kendi resmi sayfalarında görebilirsiniz.Vegan listeleri de var. Bunun yanısıra eczacıbaşı'nında bazı ürünlerinde "hayvan deneyleri yapılmamıştır hayvansal ürün içermez" şeklinde ibareleri bulunuyor.(bknz uni ıslak mendilleri)
Ben hayvanlar üzerinde test yapmayan ve hayvansal kaynaklı madde içermeyen ürünleri kullanıyorum.Dilerseniz kendi hazırlamış olduğum Tr.de bulunan test yapmayan+ hayvansal kaynaklı madde içermeyen markaların ve ürünlerin olduğu listeyi paylaşabilirim. sevgiler
Paylaşırsan sevinirim canım.teşekkürler.
Merhaba çok ama çok teşekkürler.Emeğinize sağlık.https://docs.google.com/document/d/1Nx8r8ursuIcfzJJkEzlzHVvk4bJ8WR0w1KS8jgZ2ejM/edit?usp=sharing
linki saklarsanız güzel olur çünkü içeriğini sürekli güncelliyorum .
rica ederim,elbette paylaşabilirsiniz :)Merhaba çok ama çok teşekkürler.Emeğinize sağlık.
Bu linki sizi de etiketleyip ,bu sitede açtığım sayfada da paylaşabilir miyim .
Müsaade ederseniz...
Sizi etiketledim ve de paylaştım.Çok çok teşekkürlerrica ederim,elbette paylaşabilirsiniz :)
ya sayende catherine arley i keşfettim alfar kozmetikten çıkma bir de alite cosmetics markası var aynı içerikler sanırım ? yani alfar kozmetiği de bir didiklemek lazımfrosh eczacıbaşının olan değil mi kızlar? ilaç firması zaten diye almamıştım ben :44: has deneyciler ilaç firmaları
buarada catherine arley netten sipariş ettim, hediye bile göndermişler sağolsunlar
alix avien'in pudrası çok güzeltavşanlı
ama bu tavşanı görsem de tam içim rahat etmiyor, sıçrayan davşanı arıyor gözlerim
aptal limango siparişini iptal ettimsanırım kazıklamaya çalıştı beni çakal...
evet pastel den emin olamıyoruz ne yazıkki...sadece ojeleri için hayvanlar üzerinde test edilmemiştir demişti diğer ürünleri için bişey dememişti..
essence alma canım dediğin gibi alix, elite,catherine arley al
sıhhıye köprüsünün altındaki nazar parfümeride varmış, Kızılay AVM nin alt katında satan bir yer varmış ben de netten aldım bu bilgileri
ben de julian kozmetik i keşfettim gördüğüm tüm ürünleri tavşanlı..bir milyoncu gibi biryerde gördüm ben de
essence te bir sorun olduğunu biliyordum ama ne?
birsürü ürünü varmış ben bu kdr görmemiştim..asetonunu görsem kesin alırdım
bu arada 3m migrosta ecotools un fırçalarını gördüm..piyasa fiyatıyla aynıydı..
oh oh çok sevindim :)
makyaj temizleme için superdrugın bebek şampuanını almıştım..2kere yıkıyorum ilkinde tam çıkarmıyor sanki bana öyle geliyor..ama sonuçtan memnunum..
çok işim olduğu için giremiyordum bugün girebildim..blog u halletmeye çalışıyorum umarım en kısa zamanda bitiririm..ürün arayanlara fikir vermek açısından iyi olacak..gerçi birkaç blog zaten var bu konuda ama olsun...
insanları bırakıp hayvanlara, insan dışında ne kadar canlı varsa ben onlara acıyorum. kesinlikle savaş çıksa birileri birilerini öldürse gerçekten umrumda değil. canavar canlılarız biz problemliyiz..İNSANLIĞIMDAN UTANIYORUM...
Hiçbir b.ka yaramadığım için... KENDİMDEN DE...