• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayvan Deneyi Yapmayan Şampuan Markaları?

meltemtnc

3 miyav,2 havhav anası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1.969
16
108
Muğla
Merhabalar,
Hayvan deneyi yapmayan şampuan markası bilen varmı? her sitede ürünlerin markaları verilmiş. Ama içlerinde hiç şampuan olan yok.Saç kremi ve şampuanlardan bu deneyleri yapmayan hangileri? Avon ve Oriflame haricinde bilen varmı?

Merhabalar,
Hayvan deneyi yapmayan şampuan markası bilen varmı? her sitede ürünlerin markaları verilmiş. Ama içlerinde hiç şampuan olan yok.Saç kremi ve şampuanlardan bu deneyleri yapmayan hangileri? Avon ve Oriflame haricinde bilen varmı?

nivalis sarımsak ısırgan sampuanı üstünde logosu var mutlu tavsan resmi türk malı deneyde yapmıyor birde saç dökülmesine karşı çok etkili
Eki Görüntüle 372951 Eki Görüntüle 372951

down under natural's markasının tüm ürünleri hayvan testi yapılmadan üretiliyo bildiğim kadarıyla ben nude serisini kullanıyorum; markayı watson's, gratis, rossman larda ve internet üzerinden bulabilirsiniz...

$images.jpg $images (1).jpg $indir (1).jpg $indir.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar,

rarebloosom şampuan -türk malı,organik sertifikalı-, petal fresh şampuan,live clean şampuan, hc hair care-türk malı- ,raen,green energy organics,marrakesh,more than soap,rausch,revigen-türk malı-. bu markalar hem hayvan deneyi yapmıyor hem de zararlı kimyasallar içermiyor.Ben petal fresh kullanıyorum çay ağacı özlü olandan oldukça memnunum.yanında da saç kremi hediye.
kimyasalsız şampuan çok köpürmez,buram buram parfüm kokmaz kullandıkça farkı anlayacaksın zaten :))

rarebloosom şampuan -türk malı,organik sertifikalı-, petal fresh şampuan,live clean şampuan, hc hair care-türk malı- ,raen,green energy organics,marrakesh,more than soap,rausch,revigen-türk malı-. bu markalar hem hayvan deneyi yapmıyor hem de zararlı kimyasallar içermiyor.Ben petal fresh kullanıyorum çay ağacı özlü olandan oldukça memnunum.yanında da saç kremi hediye.
kimyasalsız şampuan çok köpürmez,buram buram parfüm kokmaz kullandıkça farkı anlayacaksın zaten :))

nerede satılıyor ki? hiç duymamışım.:44:

kimyasalsız şampuan çok köpürmez,buram buram parfüm kokmaz kullandıkça farkı anlayacaksın zaten :))[/QUO

bunları nereden alabılırız

kimyasalsız şampuan çok köpürmez,buram buram parfüm kokmaz kullandıkça farkı anlayacaksın zaten :))[/QUO

bunları nereden alabılırız

nerede satılıyor ki? hiç duymamışım.:44:

tresanda varmı acaba bu olay

Kusura bakmayın kızlar görmedim sorularınızı :(
Ben hep internetten alıyorum.araştırırsanız çoğu internette satılıyor.
İnternetten almam derseniz eczanede de satılıyor çoğu.
Yazdığımmarkaların çoğunu denedim ama sürekli kullandığım petal fresh ve rareblossom markaları.ben memnunum.kimyasallar saç derimizden de kana karışıp vücuda zararlı olabiliyor.imkanınız varsa kimyasalsız hatta organik sertifikalı (garanti olsun temiz ürün olduğu) ürünler kullanın.bu sertifikaları almak sanıldığı gibi kolay değil.
Rareblossom Boyner mağazalarında da satılıyor.
Faydam dokunursa ne mutlu bana ;)

Merhabalar,

merhabalar bende araştırıyordum bu konuyu, geçen hafta macro center da nude şapmuanı buldum. güzelde kokuyoruz. denemelisiniz.

Ben Nude kullanıyorum, hayvanlar üzerinde test edilmiyo bildiğim kadarıyla. Ayrıca gerçekten iyi bir şampuandır.

Paul Mitchell, Lush ve The Body Shop.
Ilk aklima gelenler bunlar.
Nivea da sitesinde yapmiyoruz diyor ama ne kadar dogru arastirmadim henüz.

Back