- 5 Nisan 2021
- 48
- 21
- 30
-
- Konu Sahibi blackswan9
İnanın o kadar çok ve o kadar şok edici markalar ki. Mesela Pantene, Colgate, Maybelline, Dior, Este Lauder, Gillette, Armani, Hugo Boss, Johnsons Baby (en bilineni), Head & Shoulders (en bilineni), Kerastase, L’Oreal (en bilineni), La Roche, Lancome, MAC, Listerine, Max Factor, Nivea (en bilineni), Neutrogena, Sensodyne, Oriflame, Avon, Palmolive, Rexona, Schwartzkoph (en bilineni), UNİLEVER Ürünlerinin Tamamı, Veet, Victoria’s Secret…Hangi markalar ise bize de söyleyin hayvanları çok severim ben de kullanmayım ama nasıl bileceğiz?
Hiçbirini kullanmıyorum boykota devamİnanın o kadar çok ve o kadar şok edici markalar ki. Mesela Pantene, Colgate, Maybelline, Dior, Este Lauder, Gillette, Armani, Hugo Boss, Johnsons Baby (en bilineni), Head & Shoulders (en bilineni), Kerastase, L’Oreal (en bilineni), La Roche, Lancome, MAC, Listerine, Max Factor, Nivea (en bilineni), Neutrogena, Sensodyne, Oriflame, Avon, Palmolive, Rexona, Schwartzkoph (en bilineni), UNİLEVER Ürünlerinin Tamamı, Veet, Victoria’s Secret…
Bu bilgilere bizzat PETA’nın kendi web sitesinden ulaştım. Markayı aratıyorum, yapıyorsa da yapmıyorsa da açıklıyor. Umarım faydalı bir paylaşım olmuştur sizleri de aydınlatması açısından. Hassasiyetiniz için de çok çok teşekkürler…
İçinden çoğu kullandığımız bir ürün yani ne yapacağız ben anlamadımİnanın o kadar çok ve o kadar şok edici markalar ki. Mesela Pantene, Colgate, Maybelline, Dior, Este Lauder, Gillette, Armani, Hugo Boss, Johnsons Baby (en bilineni), Head & Shoulders (en bilineni), Kerastase, L’Oreal (en bilineni), La Roche, Lancome, MAC, Listerine, Max Factor, Nivea (en bilineni), Neutrogena, Sensodyne, Oriflame, Avon, Palmolive, Rexona, Schwartzkoph (en bilineni), UNİLEVER Ürünlerinin Tamamı, Veet, Victoria’s Secret…
Bu bilgilere bizzat PETA’nın kendi web sitesinden ulaştım. Markayı aratıyorum, yapıyorsa da yapmıyorsa da açıklıyor. Umarım faydalı bir paylaşım olmuştur sizleri de aydınlatması açısından. Hassasiyetiniz için de çok çok teşekkürler…
Aynı şekilde ben de aman aman bi ürün kullanma huyum olmadığı için bunu törpülemek daha kolay oldu. Kullandıklarımın da gerekirse daha pahalısını ya da gerekirse daha kalitesizini alıyorum ama yine de asla onları kullanmıyorum. O masumları böyle üç kuruş kar için kullananları da Allaha havale ediyorum.Kozmetik ürünlerde, hayvan deneyi yapan ürünleri kullanmıyorum. Hem daha doğal içerikliler gibi. Çok fazla ürün kullanmadığım için benim için kolay oldu
Onlar yerine bitkiselini, bir diğer markayı, belki azcık daha pahalısını filan tercih edebilirsiniz naçizane tavsiyemİçinden çoğu kullandığımız bir ürün yani ne yapacağız ben anlamadım
Hassasiyetiniz için sizi kutluyorumHiçbirini kullanmıyorum boykota devam
Bence birkaç kişinin kullanmamasıyla çözülecek şey değil saydıklarınızın hepsi tüm dünyada sık kullanılar ürünler. Bütün dünya kullanırken birkaç kişinin kullanmaması çok büyük fark yaratacağını sanmıyorumHassasiyetiniz için sizi kutluyorum