hayvan besleyenler hangi elektirik süpürgesini almalıyım YARDIMMMM

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
kızlar evde 2 tane kedim var bılırsınız evin her tarafı tüy oluyo elektirikli süpürgemden hiç memmun değilim. kedişlerimin tüylerini çekmıyo bayada para vermişdim ama 2 yılda pörtledi makine... hangi elektirik süpürgesini önerirsiniz? evde hayvan besleyen arkadaşlar yardımcı olursanız sevınırım en kısa zamanda buradan yardım alıp gidip bi süpürge edinicegim.

Bizimde bi golden ımız var çok felaket tüy döküyor bizde değiştik elektrik süpürgemizi bekonun toz torbasız BKS 5316 modelini aldık çekiş gücü falan çok güzel biz çok memnunuz en ufak patilerinden dökülen tüyleri bile bırakmıyor yerde :KK64::KK64:

teşekkür ederim. inceleyim bı bu modelı. benımde 2 kedi var hergün ev süpürüyorum süpürgemde ıyı değil çekmıyo

Anladım :) Biz baya memnunuz bide eşyalar bile siyah olunca tüyler çok belli oluyor emiş gücü falan çok iyi tavsiye ederim :KK34:

bizim eşyalarda koyukahve çok bellı oluyor. hergün süpürmek zorunda kalıyorum o yüzden

benimde köpeğim var çok tüy döken bir cins, arçelik kullanıyorum S 6650 T Süpürgeler - Toz Torbalı , çok yeni bir model değildir fakat annem geçen sene en son çıkanını aldı ama memnun değil, nedense bu makine feci güçlü halıları kaldırıyor süpürürken

ama daha da kesin bir çözüm istiyorsan, imkanın oldukça halılarını değiştir derim ben, şimdi tüysüz ince halılar çıktı, tüyler aralara girmediği halıya işlemediği için çok kolay süpürülüyorlar

X