Saç Rengi ve Saç Boyama Hayley Williams'ın bu saç rengini nasıl elde edebilirim acaba?

xxxcrazyxxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
197
1
116
Kırklareli

Merhabalar
Uzun zamandır bu saç rengini çok beğeniyorum ama rengi nedir ve nasıl elde edilir bir fikrim yok. Acaba bu renk ne olabilir ya da hangi boyaları karıştırarak elde edilebilir? Benim saçlarım şu an akmış bir bakır bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba =)
şimdiden teşekkürler

çok teşekkür ederim ancak manic panic ve jeans colors gibi boyaların terleyince bile aktığını duydum ve açıkçası pek içime sinmedi normal oksidanlı boyalarda önerebileceğiniz renk var mı?

ben bu renkte yapmıştım saçımı iyice açıp jeans color la boyamıştım ama oksidanlı istiyosan yoğunlaştırıcı boyalar var igoranın bakırını sarıyla karıştırıp zeminin açıksa yapabilirsin

çok teşekkür ederim ancak manic panic ve jeans colors gibi boyaların terleyince bile aktığını duydum ve açıkçası pek içime sinmedi normal oksidanlı boyalarda önerebileceğiniz renk var mı?

Birebir aynı rengi oksidanlı saç boyalarından elde edemezsiniz,bu renkler oksidanlı da olsa çok akıyor zaten.
Ama oksidanlı boyalardan Akos 7.50 havuç kızılı +0.44 yoğun bakır mix ton karışımı ya da önerebilirim.
Resimdeki gibi parlak turuncu olmaz ama.
Renkler eklediğim linkte mevcut
Önerim oryalle açılmış saça bahsettiğim oksidanlı boyalarla pigmentasyon + boya ve sonraki boyamalarda su bazlı boyalar tercih etmeniz olur.
Böylece fazla akma olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…