Gebeliğe Hazırlık Hayıtotu suyu kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım beki bunun herhangi bir zararı varmı benim fsh yüksek baba olurmu birde kilo aldırıyormuş bilgi verirmisin şimdiden teşekkürler
Hayır canım kilo yapma durumu yok.ben sancısız mide bulantısız adet dönemini atlatamazdm ama hayıtla farkına bile varmıyorum çok şükür.FSH ya uygun tabi bide sana bir ayda testere dişli aslan pençesi öneririm hormon düzenleyicidir tecrübeyle sabit

Canım çok sağol birde sormak isdedigim hayıt tohumu mu iyi birde hapı var agnugaston diye birde suyu hangisini kullansam ama çayı çok midem kaldırmıyor aslan pencesi de içiyorum nerden fayda bilmiyorum hadi kızlar akıl verin

Hmm çayını içemediysen suyunu içmen zor olabilir acı biraz ben nefes almadan içi yorum hapını rahatlıkla kullanabilirsin şifa olur inşallah.testere dişli aslan pençesi hormon düzenleyici benim sac dökülmemi durdurdu gibi

Canm aynen benimde saçım dökülüyor inşallah vayda eder birde hapı kullancam çok teşekkür öpüyorum

Yarim lt bitirdim devam edeceğim hayit suyuna tadida zehir. Ama alisiyor gibiyim bakalım fayda edecekmi cyclo içtiğim halde azcık da olsa ateş basıyor.

Merhaba kızlar ben bugün aktardan doğal 50gr arı sütü ve 100gr polen aldım birde civanpencesi karışık çay ardı aslan penceside içiyorum hayıt tohumuda aldığım arı sütü ve poleni bala katıpmı yesem ayrı yesem bilemedim birde bunların hepsini kullansam zarar olurmu yardımcı olun bebiş isdeyenler selamlar

Ben kullanıyorum hepsini

Hayit suyu kullananip varmi dr. A giden arkadaşlar?
Canm ben gitmedm ama muayeneye gittgm zaman bir arkadaşla konuştum ayak üstü ben pcolym 2 hatta 3ayda adet olurum dedi ama bu ay hayıt suyu içtim 16.günde 16mm imiş yumurtası doktor söylemiş doktora sorunca da içebilirsn sorun olmaz demiş bende ondan duyupta simdi yaklaşık iki haftadır içiyorum şifa olur inş.benim adet sancılarımı agnucaston hayıt hapı durduruyor açıkçası umarım yardımcı olabilmişimdir

Sifa olsun arkadaşım. Benimde 2 hafta oldu
3 ay içeceğim kontrolum var sonra. Erken menopoz mu seninkide.

Yok canım PCO var bnde
Benim bi arkadaşım pco idi sadece dr verdiği ilaçları kullandı evliliğin 4. Ayında hamile kaldı. Çocuk olmaz deyip duruyorlar di. Adeti duzensizdi Kıllanma vardı. İnşallah seninde evladın olur

Benim bi arkadaşım pco idi sadece dr verdiği ilaçları kullandı evliliğin 4. Ayında hamile kaldı. Çocuk olmaz deyip duruyorlar di. Adeti duzensizdi Kıllanma vardı. İnşallah seninde evladın olur
İnşallah canım bizim büyük problem erkek infertilitesi ileri hız 0hala onla ugrasıyoruz bende PCO var sacım ara ara döküküyor otlarla halletmeye çalışır oldum hormon almamak için dısardan

İnşallah canım bizim büyük problem erkek infertilitesi ileri hız 0hala onla ugrasıyoruz bende PCO var sacım ara ara döküküyor otlarla halletmeye çalışır oldum hormon almamak için dısardan
Bi arastir istersen saçlar iicn e vitaminini..Saraçoğlu nun kürleri var eşin için izle onları

evet cnm ben kullandım 10,39 du fsh aslında çok yuksek degildi ama şuan 7 lerde geziyor , çok şükür

hamile kalamadım ama oda olur inşallah
Merhaba
Hayıt suyu bugün başladım da
Günde bir mi iki kere mi içiliyor
Faydası oluyor mu
Kafamda deli sorular :))

Şu hayıt suyu günde kaç kere kullanılıyo
Benim adet günügünğne ama etki edermiş sizce

Merhaba
Hayıt suyu bugün başladım da
Günde bir mi iki kere mi içiliyor
Faydası oluyor mu
Kafamda deli sorular :))

fsh kaç bilmiyorum ama ben adet bitiminden hemen sonra başlıyorum ve yumurtlama bitene kadar içiyorum
ve 4-5 sayı aşağıya çekiyor , 12 üzeriyse günde iki bardak iç,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…