İkisini birden kullanabilirsin canım ben ayrı ayrı demliyordum sabah ve akşam 2 saat ara ile fakat çalıştığım için zor oluyordu sonra aynı cezvwde ikisini de yaptım çünkü Aktarlarda hepsinin karışımı çaylar var o oluyorsaben de karışık yapabilirim dedim Allah şifa versin sifayi içerken hep Allahtan bekleyerek içtim ve ya şafi deyip içtim çünkü onlar sadece vesileCanm sen hayıtın suyunumu hapınımı kullandın ben ilk soğan kürü yaptım ardından aslan pencesini içiyorum hayıtıta kullansam olurmu ikisi birden yazarsan sevinirim
Amin.Sanada canım bitkiye alerjin yoksa biran önce yap bir şeyler benimde ilk 40 tı sonra kendiliginden 11 oldu en sonda bu işte.Canım benimkide fsh 38çıktı allah yardım etsin
Ben hayat otunun hapını (agnucaston) kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım. Fsh falan kaçtı arkadaşım kaça düşürmüş. Bende baskılayıp ilerde değerlerin artmasından korkuyorum
Canım iyite bende yok kelişse iki sefer tüp bebek tedavisinde iki yumurta oda alınmadan iptal oldu çare allahMecitefendi hayit suyunu önerebilirim. Ben henüz hamile kalamadim ama yumurtayı geliştirdi. Sadece yumurtlama zamaninda iciliyor.
Canım iyite bende yok kelişse iki sefer tüp bebek tedavisinde iki yumurta oda alınmadan iptal oldu çare allahMecitefendi hayit suyunu önerebilirim. Ben henüz hamile kalamadim ama yumurtayı geliştirdi. Sadece yumurtlama zamaninda iciliyor.
Ben hayat otunun hapını (agnucaston) kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım. Tavsiye ederim.
Ben hayat otunun hapını (agnucaston) kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım. Tavsiye ederim.
Amin.Sanada canım bitkiye alerjin yoksa biran önce yap bir şeyler benimde ilk 40 tı sonra kendiliginden 11 oldu en sonda bu işte.
Benim de eskiden normaldi sonradan az gelmeye başladı.ben stresten olduğunu düşünmüştüm. Hatta son adetim baya az geldi. Sonraki adetim olmadı hamile kaldım.Canım inşallah benim ve her isdeyenin olur birde sormak istediğim benim atetim önceden normaldi şimdi ise çok az acaba yumurta azlığındanmi bilginiz varmı
Canım inşallah benim ve her isdeyenin olur birde sormak istediğim benim atetim önceden normaldi şimdi ise çok az acaba yumurta azlığındanmi bilginiz varmı
Miyoma nasıl bir faydası varmış anlatabilir misinMerhaba hanımlar,
Hayıt otunun damıtma yöntemi ile elde edilen yağı, suyundan veya çayından kat kat daha etkilidir. Hatta o kadar güçlü bir yağdır ki, zeytinyağı ile sadece %5 oranında karıştırmak yeterlidir. Ayrıca zeytinyağı, hayıt yağının cilt tarafından emilmesini sağlamaktadır.
Bu yağ ile hamile kalamama, miyom ve kistler, adet düzensizlikleri ve adet öncesi sendromu gibi can sıkıcı durumları da doğal yolla gidermiş oluyoruz.
Hayıt yağını kullanmadan önce ise mutfak ve yaşam alışkanlıklarımızı gözden geçirip, doğru beslenerek ve yaşayarak, yağın işe yaraması için taban hazırlanması gerekiyor.
Şimdiden herkese şifa olsun.
Sevgiler.
Yani kaçıncı günler içilecek canım ayrıntılı yazar mısınMecitefendi hayit suyunu önerebilirim. Ben henüz hamile kalamadim ama yumurtayı geliştirdi. Sadece yumurtlama zamaninda iciliyor.
Yani kaçıncı günler içilecek canım ayrıntılı yazar mısın
Canm seninki iyi idi benim fsh hep yüksek bu aralarda daha çok amh yaptırmadım onuda yaptıricamBenim de eskiden normaldi sonradan az gelmeye başladı.ben stresten olduğunu düşünmüştüm. Hatta son adetim baya az geldi. Sonraki adetim olmadı hamile kaldım.
Yukarıda fsh sormuşsun; aslında çok bi sıkıntı yoktu, çok hafif pko vardı. Fsh 5 lh 8.
Canım ne paralar vermişim öylelere hatta en son bitgi uzmanı bana bir ot verdi bala kat ye ikinci atetin de hemen kalırsın hepsi boşKizlar internetten bitkisel kür yapan birini buldum tesadüf eseri. Numarani ve sorunu yaziyorsun seni ariyor. Hamile kalanlarda olmus
Hamile kalmamandaki sorunun neydi peki pco mu hormon bozukluğu falan mıBen hayat otunun hapını (agnucaston) kullandım ve kullandığım ay hamile kaldım. Tavsiye ederim.
Internette gördüm Hakan Özkul hamile kalanlar olmuş. Dun konuştum siparis verecektim..Kayinvaldem eşim öyle şeylere yanaşmıyor. Kafana takma olur diyorlar.. Bende saldım artikCanım ne paralar vermişim öylelere hatta en son bitgi uzmanı bana bir ot verdi bala kat ye ikinci atetin de hemen kalırsın hepsi boş
Maymun şu kullandığın agnugaston hayıt içinmı ve doktor davsiye ettiği icinmi aldın yazarmsnBenim de eskiden normaldi sonradan az gelmeye başladı.ben stresten olduğunu düşünmüştüm. Hatta son adetim baya az geldi. Sonraki adetim olmadı hamile kaldım.
Yukarıda fsh sormuşsun; aslında çok bi sıkıntı yoktu, çok hafif pko vardı. Fsh 5 lh 8.
Eczanelerde reçetesiz satılıyor banada doktor vermiştiMaymun şu kullandığın agnugaston hayıt içinmı ve doktor davsiye ettiği icinmi aldın yazarmsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?