Gebeliğe Hazırlık Hayıtotu suyu kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gebzelii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
28
2
1
28
Merhaba arkadaşlar hayıtotu suyunu kullanan varmı kullanıpta hamile kalan??

Merhaba arkadaşlar hayıtotu suyunu kullanan varmı kullanıpta hamile kalan??
Merhaba bende 2 aydır kullanıyorum ama gidip kan testi yapmadım fsh a faydası olmuş mu diye çünkü korkuyorum yine yüksek çıkacak diye inşallah faydası olur dün okudum birinin 38 den 14 e düşmüş

Bnde kullanıyorum civan perçemi ve aslan pençesi ile ama hamile kalamadım yine hasta oldum yaaa nezamn anne olcam ben

Kızlar benim fsh çok yüksek ben hayıt tohumu aldım bilemedim suyumu iyi lütfen yazarmisiniz

Kızlar benim fsh çok yüksek ben hayıt tohumu aldım bilemedim suyumu iyi lütfen yazarmisiniz
ikisi de fayda ediyor canım bence ama hayıt tohumunu her gün demlemek gerekiyor vaktin yoksa suyunu al derim.

Çok teşekkür ederim canm fsh en son 38 çıkmış allah yardımcimi olsun
Canım önce yazmıştım hayit hakkında benim de fsh yüksekti iki aydır içiyordum 3 gün geçti adet evde test yaptım pozitif çıktı inşallah kanda da çıkar hayit a basla ve düzenli üç derim bir an önce ben bir de aslan pençesi de icmistim ilk ay ikisini ayrı ayrı yapıp içtim fakat son ay ikisini aynı anda kaynatip içtim

Merhaba hanımlar,
Hayıt otunun damıtma yöntemi ile elde edilen yağı, suyundan veya çayından kat kat daha etkilidir. Hatta o kadar güçlü bir yağdır ki, zeytinyağı ile sadece %5 oranında karıştırmak yeterlidir. Ayrıca zeytinyağı, hayıt yağının cilt tarafından emilmesini sağlamaktadır.
Bu yağ ile hamile kalamama, miyom ve kistler, adet düzensizlikleri ve adet öncesi sendromu gibi can sıkıcı durumları da doğal yolla gidermiş oluyoruz.
Hayıt yağını kullanmadan önce ise mutfak ve yaşam alışkanlıklarımızı gözden geçirip, doğru beslenerek ve yaşayarak, yağın işe yaraması için taban hazırlanması gerekiyor.
Şimdiden herkese şifa olsun.

Sevgiler.

Bugün bende hayitin suyunu aldım. Aslan pencesine dün başladım. Üşendim demlemeye. Benim fsh 160 dı. Dün baktirdim 100.

Canm sen hayıtın suyunumu hapınımı kullandın ben ilk soğan kürü yaptım ardından aslan pencesini içiyorum hayıtıta kullansam olurmu ikisi birden yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…