Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende 2 aydır kullanıyorum ama gidip kan testi yapmadım fsh a faydası olmuş mu diye çünkü korkuyorum yine yüksek çıkacak diye inşallah faydası olur dün okudum birinin 38 den 14 e düşmüşMerhaba arkadaşlar hayıtotu suyunu kullanan varmı kullanıpta hamile kalan??
Sen kullandin mi canım faydası oldu mufsh yuksekse çok faydalı oluyor , rabbim bizim için yaratmış zaten ,
Kullanan olmuş hamile kalmş bu ayda ben aldım şuan kullanıyorum inşllah sonuç alırım şifa olr banadaSen kullandin mi canım faydası oldu mu
ikisi de fayda ediyor canım bence ama hayıt tohumunu her gün demlemek gerekiyor vaktin yoksa suyunu al derim.Kızlar benim fsh çok yüksek ben hayıt tohumu aldım bilemedim suyumu iyi lütfen yazarmisiniz
fsh kaç canım ikisi de fayda ediyor bence ama hayıt tohumunu her gün demlemek gerekiyor vaktin yoksa suyunu al derim.
evet cnm ben kullandım 10,39 du fsh aslında çok yuksek degildi ama şuan 7 lerde geziyor , çok şükürSen kullandin mi canım faydası oldu mu
Çok güzel canım amin inşallah olur hepimizinevet cnm ben kullandım 10,39 du fsh aslında çok yuksek degildi ama şuan 7 lerde geziyor , çok şükür
hamile kalamadım ama oda olur inşallah
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim canm fsh en son 38 çıkmış allah yardımcimi olsun
Canm hayıt suyu nerden alınıyor ve nasıl kullanılır[/QUOTE
Aktarlarda var canım suyunu kullanmadım ama bir yerde okumuştum her sabah çay bardaginin 3 te 1 o kadar içtim demişti yine de aldığın yer söyler bence
Canım önce yazmıştım hayit hakkında benim de fsh yüksekti iki aydır içiyordum 3 gün geçti adet evde test yaptım pozitif çıktı inşallah kanda da çıkar hayit a basla ve düzenli üç derim bir an önce ben bir de aslan pençesi de icmistim ilk ay ikisini ayrı ayrı yapıp içtim fakat son ay ikisini aynı anda kaynatip içtimÇok teşekkür ederim canm fsh en son 38 çıkmış allah yardımcimi olsun
Canm sen hayıtın suyunumu hapınımı kullandın ben ilk soğan kürü yaptım ardından aslan pencesini içiyorum hayıtıta kullansam olurmu ikisi birden yazarsan sevinirimCanım önce yazmıştım hayit hakkında benim de fsh yüksekti iki aydır içiyordum 3 gün geçti adet evde test yaptım pozitif çıktı inşallah kanda da çıkar hayit a basla ve düzenli üç derim bir an önce ben bir de aslan pençesi de icmistim ilk ay ikisini ayrı ayrı yapıp içtim fakat son ay ikisini aynı anda kaynatip içtim
Canım benimkide fsh 38çıktı allah yardım etsinBugün bende hayitin suyunu aldım. Aslan pencesine dün başladım. Üşendim demlemeye. Benim fsh 160 dı. Dün baktirdim 100.