• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

solisss

yarına kalır da yanına kalmaz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
934
460
23
Kızlar Hayıt hapı Hayıt suyu ve Hayıt tohumu var bu üçünden hangisi daha etkili ne önerirsiniz tecrübelerinizi yazar mısınız

Kızlar Hayıt hapı Hayıt suyu ve Hayıt tohumu var bu üçünden hangisi daha etkili ne önerirsiniz tecrübelerinizi yazar mısınız
hepsini kullanıp faydasını gören olmuş pek farketmiyor anlaşılan..ben tohumunu demleyip içiyorum uğraşmak istemeyen sallama çayını alıyor yada hapını

adetten sonra 10 gun falan içtim yumurtlama geçtikten sonra içmedim ,
gunde 1 birdak içtim senın fsh kaç çokmu yuksek
aslına bakarsan hormon testi yapmadım daha..pko var bende. hayıt yüksekse düşürüyor düşükse yükseltiyor hormonları diye okudum hep.. korunmayı bırakmadan bir ay içeyim dedim.kürlerde iki bardak diyor ama bende bir bardak içiyorum

aslına bakarsan hormon testi yapmadım daha..pko var bende. hayıt yüksekse düşürüyor düşükse yükseltiyor hormonları diye okudum hep.. korunmayı bırakmadan bir ay içeyim dedim.kürlerde iki bardak diyor ama bende bir bardak içiyorum

keşke önce hormonlarına baktırsaydın
hayırlısı bu ay iç ama adetin 2, yada 3 gunu hormonlarına baktır

keşke önce hormonlarına baktırsaydın
hayırlısı bu ay iç ama adetin 2, yada 3 gunu hormonlarına baktır
uzak bir köydeyiz ya şartlar zor burda merkeze gidiş geliş sıkıntı falan :( ama haklısın bu gelecek adette yaptırsam iyi olacak

ben suyunu içtim 2 ay prolaktin yüksekliği sebebi ile
prolaktini düşürdü mü hiç bilmiyorum ancak daha önce hiç yumurtlamamış biri olarak hayıt suyuna başladığım zamandan itibaren bu 3. ay olacak kendiliğinden yumurtam oluşuyor ve çatlıyor

ben suyunu içtim 2 ay prolaktin yüksekliği sebebi ile
prolaktini düşürdü mü hiç bilmiyorum ancak daha önce hiç yumurtlamamış biri olarak hayıt suyuna başladığım zamandan itibaren bu 3. ay olacak kendiliğinden yumurtam oluşuyor ve çatlıyor
Siz Hayıt suyu mu içtiniz

Back