Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsini kullanıp faydasını gören olmuş pek farketmiyor anlaşılan..ben tohumunu demleyip içiyorum uğraşmak istemeyen sallama çayını alıyor yada hapınıKızlar Hayıt hapı Hayıt suyu ve Hayıt tohumu var bu üçünden hangisi daha etkili ne önerirsiniz tecrübelerinizi yazar mısınız
aynısını yapıyorum canım bu sonucu almak için kaç gün içtin? bide günde kaç bardakben tohumunu aldım dövüp kçülttüm demleyip içtim
çok faydası oldu fsh düştü
adetten sonra 10 gun falan içtim yumurtlama geçtikten sonra içmedim ,aynısını yapıyorum canım bu sonucu almak için kaç gün içtin? bide günde kaç bardak
aslına bakarsan hormon testi yapmadım daha..pko var bende. hayıt yüksekse düşürüyor düşükse yükseltiyor hormonları diye okudum hep.. korunmayı bırakmadan bir ay içeyim dedim.kürlerde iki bardak diyor ama bende bir bardak içiyorumadetten sonra 10 gun falan içtim yumurtlama geçtikten sonra içmedim ,
gunde 1 birdak içtim senın fsh kaç çokmu yuksek
aslına bakarsan hormon testi yapmadım daha..pko var bende. hayıt yüksekse düşürüyor düşükse yükseltiyor hormonları diye okudum hep.. korunmayı bırakmadan bir ay içeyim dedim.kürlerde iki bardak diyor ama bende bir bardak içiyorum
uzak bir köydeyiz ya şartlar zor burda merkeze gidiş geliş sıkıntı falankeşke önce hormonlarına baktırsaydın
hayırlısı bu ay iç ama adetin 2, yada 3 gunu hormonlarına baktır
Siz Hayıt suyu mu içtinizben suyunu içtim 2 ay prolaktin yüksekliği sebebi ile
prolaktini düşürdü mü hiç bilmiyorum ancak daha önce hiç yumurtlamamış biri olarak hayıt suyuna başladığım zamandan itibaren bu 3. ay olacak kendiliğinden yumurtam oluşuyor ve çatlıyor
Siz Hayıt suyu mu içtiniz