Ben biraktim kullanmayi birden sogudum emin olamadim yanetki yapti sankiBen de kullanmaya başladım ama tohum değil hazır suyunu, 1 hafta olacak, karın şişliği yaptı sanki ve de akıntı olayını bitirdi tamamen normal midir bilemiyorum
Ben biraktim kullanmayi birden sogudum emin olamadim yanetki yapti sanki
Idrarimda sararma oldu ben ona yordum belkide usuttum.adetin 4.gunu gene baslicam amane gibi yan etkiler oldu
bence sararma hayıttan değil, üşütme de olabilir az sıvı tüketimi de, dema etmeni tavsiye ederimIdrarimda sararma oldu ben ona yordum belkide usuttum.adetin 4.gunu gene baslicam ama
Devam edicem.aslinda bende hapinimi alsambence sararma hayıttan değil, üşütme de olabilir az sıvı tüketimi de, dema etmeni tavsiye ederim
tebrik ederim canım bende kullandım 4 5 ay ama faydası olmadı agustostan aralıga kadar adetim bile gelmedi bide gögüslerimi çok sisirdiPolikistik over vardı bende temmuzdan beri yan etki yaptığı için her ay başka bi ilaç kulanıp duruyordum hayit tohumu kullandım 3aralık adet oldum bitti 9 aralıkta başladım 31 aralık bıraktım(tekrar adet olacam diye) dün hamile olduğumu öğrendim
Neden okadar uzadı adetin PCO mı sende de bende kullanıyorum hapı ni şuan.gectimiz martta doktor başlattı hamile kaldım kullanir kullanmaz sonra düşük yaptım.tekrar şimdi kullanmaya başladım 15gundurtebrik ederim canım bende kullandım 4 5 ay ama faydası olmadı agustostan aralıga kadar adetim bile gelmedi bide gögüslerimi çok sisirdi
Evet canım bende pco luyum ben kendim kullanmaya basladım forumda duydum ismini haziran başı kullanmaya başladim 18 temmuzda ve 30 agustosta adet oldum aralığa kadar olmadım bende bıraktımNeden okadar uzadı adetin PCO mı sende de bende kullanıyorum hapı ni şuan.gectimiz martta doktor başlattı hamile kaldım kullanir kullanmaz sonra düşük yaptım.tekrar şimdi kullanmaya başladım 15gundur
Korkuyorum aslında ne proklatın cok yuksekDevam edicem.aslinda bende hapinimi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?