- 31 Ocak 2025
- 148
- 40
- 13
- Konu Sahibi alamasemiaa
Kızlar hayıt tohumu kullanıp hamile kalan var mı ? Başlamak istiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben karışım kullanmaya başladımKızlar hayıt tohumu kullanıp hamile kalan var mı ? Başlamak istiyorum![]()
Burdan da çok denk geldim kullanıpta hamile kalan var. Allah bize de nasip etsin inşallahBen karışım kullanmaya başladım
Arkadaşımın tavsiyesiyle 5 yıl olmamış onunda bebeği karışımı 3 ay kullanmış eşide bunları bırak gidelim tüp bebek merkezine demiş düzensiz reglide oluyo anlamamış hamile olduğunu tüp bebek merkezinde yapılan testlerde öğrenmiş gebe tedavi başlamadan sona ermiş faydasını görende var
Amin inşallah nasip edeer rabbim hayıt tohumu bnm kullandığım karışımda var kullanabilirsiniz sizdeBurdan da çok denk geldim kullanıpta hamile kalan var. Allah bize de nasip etsin inşallahteşekkür ederim
![]()
Selam ben özelden yazdım sizeBen kullandım ekstra arı sütü de kullandım o ay oldu çok şükür isteyene linkini atarım özelden
Bana da atabilir misinizBen kullandım ekstra arı sütü de kullandım o ay oldu çok şükür isteyene linkini atarım özelden
Canım başladın mı hayıt tohumuna ben kullandım adetim erken geldi biraz ben yumurtlama testi yaptım polikistik over var bende ilk ay gebe kaldım ama boş gebelikti bence ovulasyon testi deneyin derimKızlar hayıt tohumu kullanıp hamile kalan var mı ? Başlamak istiyorum![]()
Başladım bugün 10. Günüm yumurtlama olacak 2 gün sonra, o zamana bırakacağım bakalımCanım başladın mı hayıt tohumuna ben kullandım adetim erken geldi biraz ben yumurtlama testi yaptım polikistik over var bende ilk ay gebe kaldım ama boş gebelikti bence ovulasyon testi deneyin derim
Hadi hayırlısı olsun inşAllahhh Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinBaşladım bugün 10. Günüm yumurtlama olacak 2 gün sonra, o zamana bırakacağım bakalım![]()
Aminnn hepimize inşallahHadi hayırlısı olsun inşAllahhh Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba arı sütünü nerden aldinizBen kullandım ekstra arı sütü de kullandım o ay oldu çok şükür isteyene linkini atarım özelden
Marka vermek yasak mı bilmiyorum arifoğlundan almıştımMerhaba arı sütünü nerden aldiniz
Dica etsem ben alabilirmiyimBen kullandım ekstra arı sütü de kullandım o ay oldu çok şükür isteyene linkini atarım özelden
Nasıl kullandınız peki ben bu ay adet boyunca sabahları hayıt içmiştim yumurtlama tarihim degişti 21. Yumurtladım onun mu bi etkisi var bilmiyorumMarka vermek yasak mı bilmiyorum arifoğlundan almıştım
Ben hayıtı eksrat olarak alıp içmiştim direk tohum olarak kullanmadım. Arı sütünü de her sabah aç karnına çay kaşığının ucuyla dil altında eriterek tükettim tadı kötü ama ilk defa yumurtladığımı hissetmiştim ben o ay faydasını gördüm yaniNasıl kullandınız peki ben bu ay adet boyunca sabahları hayıt içmiştim yumurtlama tarihim degişti 21. Yumurtladım onun mu bi etkisi var bilmiyorum
Çok teşekkür ederim bu ay daneyeceğim inşallahBen hayıtı eksrat olarak alıp içmiştim direk tohum olarak kullanmadım. Arı sütünü de her sabah aç karnına çay kaşığının ucuyla dil altında eriterek tükettim tadı kötü ama ilk defa yumurtladığımı hissetmiştim ben o ay faydasını gördüm yani
Bana atar mısınızBen kullandım ekstra arı sütü de kullandım o ay oldu çok şükür isteyene linkini atarım özelden