Hayıt tohumu

Guneskiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
333
156
18
35
Arkadaşlar merhaba bu ay regl 3. Günü hormon testlerim yapılacak ancak sitede edindiğim bilgilere göre bircok kissi hayit tohumunu öneriyor kullanmaya karar verdim ancak beni düşündüren şey şu max. 20 gün sonra yapılacak olan hormon testlerimin sonuçlarını bu tohumu kullanmam etkiler mi?
yanlış bir teşhis konulmasına sebep olma ihtimali sizce olabilir mi? Testlerden sonra mi kullanmaya başlasam acaba biraz tezcanliyim hemen başlamak istiyorum ama önce sizlerede danışmak istedim bilgisi fikri öngörüsü olan arkadaşlar bilgilendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Canim ben 3 aydan fazladir kullaniyorum hap olarak adet düzensizlikleri adet agrisi ve hormonlar icin, ben cok memnunum.
3 ay kullaninca etkisini gösteriyor diye biliyorum.

Canim ben 3 aydan fazladir kullaniyorum hap olarak adet düzensizlikleri adet agrisi ve hormonlar icin, ben cok memnunum.
3 ay kullaninca etkisini gösteriyor diye biliyorum.
Hap olarak eczaneden temin edebilirim değil mi birde folik asite baslayacagim beraber kullababilirim diye dusunuyorum çok teşekkür ederim

Hap olarak eczaneden temin edebilirim değil mi birde folik asite baslayacagim beraber kullababilirim diye dusunuyorum çok teşekkür ederim

Evet bende folik asitlen beraber kullaniyorum sorun degil.
Canim ben yurt disindan türkiyeye gelin geldim ordaki doktorlar genelde hayit hapi veriyorlar yani ordan alip getiriyorum türkiyede eczanede varmi bilmiyorum.

Evet bende folik asitlen beraber kullaniyorum sorun degil.
Canim ben yurt disindan türkiyeye gelin geldim ordaki doktorlar genelde hayit hapi veriyorlar yani ordan alip getiriyorum türkiyede eczanede varmi bilmiyorum.
Bulamazsam kaynatır içerim o halde olsun:) sizin bebeğimiz var mı?

Yok canim malesef henüz olmadi pazar günü asilamam var bakalim hayirlisi artik
Inşallah hakkınızda hayırlısı olsun çok güzel bir sonuc almanızı dilerim ne kadar süredir istiyorsunuz ve hormon testleri sonuçlariniz nasıldı biraz söz edebilir mısınız mümkünse?

Inşallah hakkınızda hayırlısı olsun çok güzel bir sonuc almanızı dilerim ne kadar süredir istiyorsunuz ve hormon testleri sonuçlariniz nasıldı biraz söz edebilir mısınız mümkünse?

2 senedir deniyoruz 21 yasindayim bende bir sorun yok cok sükür esim varikozel ameliyati oldu degerleri ama cok iyi simdi...
Hormon tahlilerim normal fakat LH degerim hafif yüksek cikiyordu onun icinde hayit hapi kullandim cok sükür düstü...
Görunurde bir sorun yok yani

Çok sevindim zaten yaşınızda çok genç inşallah sağlıklı Hayırlı bir bebeğiniz olsun en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…