Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
LH değerim 17.63Lh fsh değeri nasıldı, ultrasonda da baktı mı
Bu takviyeden sonra test yaptınız mı düşmüş mü LH?Anladım benim de lh 12 çıkmıştı ama doktor takviye verdi thancss woman doğum kontrol hapı değil, yumurta gelişimini destekler lh hormonunu düzene sokar demişti
Benimde ultrason normal çıktı adette düzenli ama lh hormonuna göre doktorum pcos dedi ama bu an son gittiğim doktor pcos değilsin dediDüzenliydi evet, tekrar ölçtürmedim 2 hafta oldu yaklaşık başlayalı
Bende de var pko bence hayır iyi gelmiyor pko da bana baya çektirdi hormonlarımı zor toparladım yine de herkes kendi tecrübesini kendi edinir ama ben önermem özellikle de pkolu olan arkadaşlar için söylüyorum..Kızlar LH değerim yüksek Pcosla uyumlu ve adet düzensizi olduğum için yasmine başlattı dr 3ay kullan dedi
Yasmin içerken hayıt tohumu kullanmamın bi sakıncası olur mu yasmin içerken hayıt tohumu içenler var mı
Yasmini ne için verdi doktorunuzKızlar LH değerim yüksek Pcosla uyumlu ve adet düzensizi olduğum için yasmine başlattı dr 3ay kullan dedi
Yasmin içerken hayıt tohumu kullanmamın bi sakıncası olur mu yasmin içerken hayıt tohumu içenler var mı
Merhaba, 1.5-2 ayda adet olmaya başlamıştım düzensizlik için verdiYasmini ne için verdi doktorunuzmerhaba
Teşekkürler yorumunuz için haklısınızBende de var pko bence hayır iyi gelmiyor pko da bana baya çektirdi hormonlarımı zor toparladım yine de herkes kendi tecrübesini kendi edinir ama ben önermem özellikle de pkolu olan arkadaşlar için söylüyorum..
Ya bende ona takıldım tahlil sonuçları gelene kadar hersey normal demişti sonra LHyi görünce işler değişti ne güzel regliniz düzenliymiş benim 1.5-2 aya anca oluyorum olana kadar da çatlıyorum gerginlikten strestenBenimde ultrason normal çıktı adette düzenli ama lh hormonuna göre doktorum pcos dedi ama bu an son gittiğim doktor pcos değilsin dedi
Bende de düzensizlik var yasmin düzenliyor muMerhaba, 1.5-2 ayda adet olmaya başlamıştım düzensizlik için verdi
Bende daha 2 hafta oldu başlayalı ama hiç sevmedim ilacı ya midemi bulandırıp duruyor siz doktora gözüktünüz müBende de düzensizlik var yasmin düzenliyor mu
Evet bana duphaston vermiştiÇ
Bende daha 2 hafta oldu başlayalı ama hiç sevmedim ilacı ya midemi bulandırıp duruyor siz doktora gözüktünüz mü
İlacınız bittikten sonra düzelmedi mi regllerEvet bana duphaston vermişti
Malesefİlacınız bittikten sonra düzelmedi mi regller
Bende pko var sivilce ve tüylenme başladı onun için tüp bebek doktoruma danıştım yasmin kullanabilirsin ddi ama yazmadı sadece danıştımİlacınız bittikten sonra düzelmedi mi regller
Sizde de pko var mıİlacınız bittikten sonra düzelmedi mi regller
Ee peki bu hormonları nasıl düzeltcezYa bende ona takıldım tahlil sonuçları gelene kadar hersey normal demişti sonra LHyi görünce işler değişti ne güzel regliniz düzenliymiş benim 1.5-2 aya anca oluyorum olana kadar da çatlıyorum gerginlikten stresten