• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayit tohumu vee sogaan kuruu

aishaC

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
23
0
16
Azerbaycan
selamun aleykum aablalarim kardeslerim.konuyu dogru yere mi actim bilemiyorum
)bu siteden kizlar adetin duzene girmesi icin hayit otu onermistiler.ben Azeriyim zor buldum burda o otu.1 ay kullandim.normalde en az 3 ay gerekiyor.genelde 2 ayda bir oluyodum regl ama simdi gecikme olsada her ay oluyorum.sonucta bir ay kullandim.tuylenmem azaldi.acisida azaldi.30 % azalma oldu.reng donemi stres az.sonra kilom ayni ama zayifladin diyolar.oncesainde erkek tipi yaglar vardiyaa bende belimde sirtimda onlar gitmiw.cook ozur dilerim kalcamda deyisiklik var hos olmus diolar.annem ablam falan)sonraa beni en sevindiren :cocukken burnum kucukdu ama sonra burnumun ucu siskin oldu.buyudun formasini aldi diyordum.buyuk burunluymusum diyordum amaa o bayaaa bir azaldi.burnum kuculdu.erkek hormonlarindanmis.af edersiniz goguslerim dolqunlasti.hayit tohumu aldim.bir tatli kasigi bir bardak kaynar su.demlendi.ictim duzensiz ama.bazengunde bir kere bazen iki.ve sadece 1 ay.yine basliyicam.buraya yazma sebebim belki kimse kullanmak istiyosa cesaret vereyim)aci ama deyer)bide bu forumdan burdaki kizlardan Allah razi olsun.kocaaamaaan opucukler :* cok konustum)neyi dogru yazmadiysam af edersiniz.birdeee annemin arkadasinin kizii hamile kalamiyodu 2 yildi.15 gun sogan kiru icti arada bir hafta ara yine 15 gun boylece bir ay kullandi ve su an hamile.oysaki iki yildir tedavi goruyodu.belki anne .ak isteyenlerin isine yarar :) tamam tamam hoscakalin .bi konustummu susamiyorum boyleyim bende

Son düzenleme:
canim bende de pko var adet duzensizligi ve hormonlarim bozuktu lh hormonum cok yuksek cikiyordu lh 12 lere kadar cikiyordu 1ay kullandim bunu 4 e dusurdum bu da hayit cayiyla oldu

canim bende de pko var adet duzensizligi ve hormonlarim bozuktu lh hormonum cok yuksek cikiyordu lh 12 lere kadar cikiyordu 1ay kullandim bunu 4 e dusurdum bu da hayit cayiyla oldu

muciize bi bitki dimi ablaaa?insAllah istedigin sonuclari alirsin <3 taam saglikli guzeel omrun olur

inşallah ama biraz tadı acı ne yapalım artık mucizevi birşey gerçekten alah hiçbirşeyi boşuna yaratmamış.benim 2.ay kullanışım.

Back