• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayıt tohumu kullanıpta faydasını gören varmı ?

ne konuda soruyorsunuz bunu ?? ben göğüs büyütmek için 1 ay kullandım gördüm faydasınıda kesinlikle dolgunlaştırıyor ama çok kullandım ben kaşık kaşık yiyodum adetim gecikti 12 gün oyüzden ara verdim bi poşet hayıt tohumu tozum duruyo evde dozunu azaltarak 2 ay daha devam edeceğim bekliyorum şimdilik ama 1 ay kullandım bıraktım ve göğüslerimin dolgunluğu büyüklüğü inmedi aynı kaldı..

Son düzenleme:
adet olabilmek için ben size kekik çayı öneririm..
bildiğimiz kuru kekiği bir su bardağı suya 1 çay kaşığı dolusu koyup sabah akşam için kekik çayı hayıttan daha etkili . kekik çayını hamilelere içirmezler adet olmayı destekleyip düşük riski yapar diye ama hayıt tam tersine doğurganlık için kullanılan bir tohumdur..
bi deneyin gerçi siz bilirsiniz ama benimde adetim geciktiğinde kekik çayı içip 2.3. gün sonunda adet olmuştum..

hayıtı 4 cm.folikül kistim varken içmiştim 10 gün falan ve kistimin yok olduğunu gördüm,ve bi arkadfaşıma önerdim..oda ilaçsız adet olamayanlardan..2 ay aralıksız içmiş,3.ay kendilinden adet oldu..ilk kez böle bişey oldu demişti.sabırla içmen lazım galiba..ben bi daha içmedim,üşendim..

Back