Pkomusunuz? Günde 2 kez çayını içmek yeterli bence sabah ve akşam. 21 gün iç 7 gün ara ver bence adetliyken içme derim.
Benim fsh 6 lh 13 ben pkoyum ayrıca bende demir eksikliği varmış ama doktor hap kullanılcak kadar değil dedi değerim 14 sizinki 4 baya düşük. Bende pko olduğunuzu düşünüyorum. Kilonuz kaç? Bence demir hapı kullanın eğer kullanmıyosanız hayıtada adet bittikten sonra başlayın.Ya benim değerlerim
Fsh 12,51
Lh 20,75
Prolaktin 16,17
Ferritin 4
Amh 3,38
Doktor sınırdasın, amh iyi denemeye devam dedi pkosun demedi.Ama burada bazı tecrübeli arkadaşlar pkosun dedi. Aktar da fsh'min demir eksikliğine bağlı ya da stresten böyle olabileceğini söyledi. Ben de bari hayıt kullanayım dedim. Adet bittiği gün mü başlayayım?
Benim fsh 6 lh 13 ben pkoyum ayrıca bende demir eksikliği varmış ama doktor hap kullanılcak kadar değil dedi değerim 14 sizinki 4 baya düşük. Bende pko olduğunuzu düşünüyorum. Kilonuz kaç? Bence demir hapı kullanın eğer kullanmıyosanız hayıtada adet bittikten sonra başlayın.
Kilon gayet iyi canım ama demir eksikliğin için bişey kullanman lazım demir eksikliğide hamile kalmaya engel olabiliyor.56-58 arası kilo boy da 1.65 ama doktora özellikle fsh değerlerimi hatirlattim üst üste 3 kere amh değerin iyi sen bebek çalışmalarına devam et dedi, sınırdasın sorun yok dedi.
Kilon gayet iyi canım ama demir eksikliğin için bişey kullanman lazım demir eksikliğide hamile kalmaya engel olabiliyor.
Teşekkür ederim canım okudum bi kısmını fakat ben tohum aldım.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...r-gorenler-gebelige-hazirlik-surecim.1060776/
canım böyle bir muhabbetimiz olmuştu
Yarım tatlı kaşığı hayıt tohumunu taze öğütüp sıcak su içine atın. Bekletin ve ılıyınca yudum yudum içinHayıt tohumunu nasıl kullanıcam günde kaç kere kaç bardağa kaç kaşık lütfen bilgi?
Yarım tatlı kaşığı hayıt tohumunu taze öğütüp sıcak su içine atın. Bekletin ve ılıyınca yudum yudum için
bütünde atıyorlar ama öğütürsen daha etkili olur. Ben Fakirin baharat öğütücüsünü aldım. herşeyi onda öğütüp tüketiyorum. ama hala sonuç yok :)Yudum yudumbayağı açıklayıcı olmuş canım ya valla yanlış yapıcam diye korkuyorum da ben bunu nasıl öğütücem ki. Aktar öğüt falan demedi.
bütünde atıyorlar ama öğütürsen daha etkili olur. Ben Fakirin baharat öğütücüsünü aldım. herşeyi onda öğütüp tüketiyorum. ama hala sonuç yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?