Hayıt tohumu kullananlar

symbdk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
33
8
28
Arkadaşlar ben 48 gündür hayıt tohumu kullanıyorum. Sabah akşam günde iki kez. Aktar 45 gün sonra adetlerimin düzeleceğini söylemişti ama yine adet olamadım. Siz de böyle sorun yaşadınız mı? Hayıt tohumunu kullanıp olumsuz etkisini gören var mı?

ben kullandım ama adet düzensizliği için değil hormonlarımda düşüş vardı adet düzensizliği için arkadaşlarıma tavsiye ettim onlarda memnundu . sen kaç güne bir adet oluyorsun ve kaçıncı günündesin canım aa birde günde iki kez çok gelmez mi yaa bence bir kez iç nede olsa herşeyin fazlası zarar

normalde 30 günde bir olurdum. üç ay önce başladı düzensizliğim aşırı stresim var 4 aydan beri. ilk gecikmem öyle 4 5 gün fl olmadı baya bi fazla tam tamına 18 gün ! sonra yine aynı kullanmaya başladıktan sonra dedim inşallah bi sonraki ay tam vaktinde olurum kasımın 3 ünde olmuştum en son şimdi yine 5 gün geçti ve hiç bi belirti yok :S

canım hamile kalmışsın hayıt tohumunun bunda etkisi varmı bende hamile kalmak istiyorum hayıt tohumu aldım bugün yaptıklarını benimle paylaşırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…