Gebeliğe Hazırlık Hayit tohumu ile hamile kalanlar yardimci ola bilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nefesim1234

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2021
183
45
18
31
Merhaba hanimlar hayit tohumu ile hamile kalanlar yardimci ola bilirmi bende pko var daha once tedavisiz hamilelik yasadim ama 5 aylikken erken dogum oldu kayip ettim 2 seneye yakindir hamile kalamiyorum burda hayit tohumu deneyip olumlu sonuc alan arkadaşların yazdiklarini okudum denemek istedim pkolu olup hayit tohumuyla hamile kalan arkadaslarin positif destek vermesine ihtiyacim var lutfen

Ben hayıt tohumu değilde aktardan hayıt suyu alıp kullanmıştım bi ay
Ama bende bes altı gün regl gecikmesi yaptı
Ve asırı akıntı yaptı
Hatta akıntı kaynaklı ilişkide zorlandık
Sonrasında bıraktım
Üç ay düzenli kullanımda işe yarıyor diyorlar gerçi ama ben dediğim gibi gecikme vs yasayınca devam etmek istemedim

Tohumu değil ama bana doktor hapını verdi 1aydır kullanıyorum araştırmalarım sonucu hapıyla çok fazla hamile kalan var

Tohumu değil ama bana doktor hapını verdi 1aydır kullanıyorum araştırmalarım sonucu hapıyla çok fazla hamile kalan var
Vallah ben burda okudum hep olumlu yorumlar vardi ben yurtdisinda yasiyorum burda bulamadim sans eseri arkadasim turkiyeye gitmisti ondan rica ettim sagolsun getirdi daha baslamadim ama suan arastirmalar icerisindeyim regl basladigindami icmem gerek yoksa regl sonrasimi onu tam anlamadim

Üzerinden çok geçmiş ama hamile kaldınız mı.birde yumurtlama döneminde iciyormuydunuz
Merhaba kullandığım ilk ay adetten bi kaç gün sonra başlamıştım ve yumurtlama günlerim de dahil bir sonraki adet günüme kadar kullanmıştım ve hamile olduğumu öğrendim

Merhaba kullandığım ilk ay adetten bi kaç gün sonra başlamıştım ve yumurtlama günlerim de dahil bir sonraki adet günüme kadar kullanmıştım ve hamile olduğumu öğrendim
Peki bir sakıncası yokmu adet söktürücü özelliği de varya tutunmayı engellemezmi

Regl bitikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…