- 17 Haziran 2021
- 183
- 45
- 18
- 31
- Konu Sahibi Nefesim1234
-
Ben hayıt tohumu değilde aktardan hayıt suyu alıp kullanmıştım bi ayMerhaba hanimlar hayit tohumu ile hamile kalanlar yardimci ola bilirmi bende pko var daha once tedavisiz hamilelik yasadim ama 5 aylikken erken dogum oldu kayip ettim 2 seneye yakindir hamile kalamiyorum burda hayit tohumu deneyip olumlu sonuc alan arkadaşların yazdiklarini okudum denemek istedim pkolu olup hayit tohumuyla hamile kalan arkadaslarin positif destek vermesine ihtiyacim var lutfen
Vallah ben burda okudum hep olumlu yorumlar vardi ben yurtdisinda yasiyorum burda bulamadim sans eseri arkadasim turkiyeye gitmisti ondan rica ettim sagolsun getirdi daha baslamadim ama suan arastirmalar icerisindeyim regl basladigindami icmem gerek yoksa regl sonrasimi onu tam anlamadimTohumu değil ama bana doktor hapını verdi 1aydır kullanıyorum araştırmalarım sonucu hapıyla çok fazla hamile kalan var
Üzerinden çok geçmiş ama hamile kaldınız mı.birde yumurtlama döneminde iciyormuydunuzTohumu değil ama bana doktor hapını verdi 1aydır kullanıyorum araştırmalarım sonucu hapıyla çok fazla hamile kalan var
Merhaba kullandığım ilk ay adetten bi kaç gün sonra başlamıştım ve yumurtlama günlerim de dahil bir sonraki adet günüme kadar kullanmıştım ve hamile olduğumu öğrendimÜzerinden çok geçmiş ama hamile kaldınız mı.birde yumurtlama döneminde iciyormuydunuz
Peki bir sakıncası yokmu adet söktürücü özelliği de varya tutunmayı engellemezmiMerhaba kullandığım ilk ay adetten bi kaç gün sonra başlamıştım ve yumurtlama günlerim de dahil bir sonraki adet günüme kadar kullanmıştım ve hamile olduğumu öğrendim
Bana doktor herhangi bi şey demedi kötü bi etkisi olmadı ama bilemedim şimdi yanlış yönlendirmek istemiyorumPeki bir sakıncası yokmu adet söktürücü özelliği de varya tutunmayı engellemezmi
Regl bitikten sonraVallah ben burda okudum hep olumlu yorumlar vardi ben yurtdisinda yasiyorum burda bulamadim sans eseri arkadasim turkiyeye gitmisti ondan rica ettim sagolsun getirdi daha baslamadim ama suan arastirmalar icerisindeyim regl basladigindami icmem gerek yoksa regl sonrasimi onu tam anlamadim
Nasıl bı hap.cnm görselini atabilir misin veya isminiMerhaba kullandığım ilk ay adetten bi kaç gün sonra başlamıştım ve yumurtlama günlerim de dahil bir sonraki adet günüme kadar kullanmıştım ve hamile olduğumu öğrendim
Hapın ismi varmıTohumu değil ama bana doktor hapını verdi 1aydır kullanıyorum araştırmalarım sonucu hapıyla çok fazla hamile kalan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?