Gebeliğe Hazırlık hayit tohumu ile hamile kalanlar acil lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Enguzelmasalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
77
33
38
Kizlar selam hayit tohumu kullandm ve famara ilac ictimayrica esime de keçiboynuzu vs icirdim 2 aydir 28 gunde bir adet olurdum bu ay2 gun gecti bisey yok veadet belirtilerim gunum gelene kadar vardi surekli bi uyku hali ve cok sinirli modum var siz hayit tohumu kullanirken adet tarihi degistimi

bende geçen ay aslan pençesi kullanmıştım 1 gün gecikme olmuştu canım.

hayırlı olsun canım adına çok sewindim

Kuzucum burda bu ay yaptigim herseyi yazdim lutfen inanarak ve cok dua ederek dene vucudumuzu kendimiz yonlendiriyoruz inanirsak olur denedim gordum ❤❤

Hayit tohumunda reglinin ilk günü başlamışsın ben regl olmuyorum ne zaman baslamam gerek

canım bende bu ay Allahümme ya varis (707 tane) okudum her namazdan sonra ayetel kürsi salavat çekiyorum.meryem suresini her gün dinliyorum.fsh ım için geçen ay aslan pençesi içmiştim biraz düşürdü ama tshımı bu sefer çok yükseltti benim şehir dışına çıkmam sebebiyle değerlendiremedik. bu ay da dr cyclo progynovayı verdi.yumurtlama günümde ara kanama yaşadım dr gittim çok şükür bir sıkıntı görülmedi.ilacın bitmesine 7 gün kaldı ilaç bitince 1 hafta içinde adet görmezsen gebelik testi yapmamı söyledi.bu ilaç gebe kalmanı kolaylaştıracak dedi. bakalım artık hayırlısıyla bekliyoruz.

Hayit tohumunda reglinin ilk günü başlamışsın ben regl olmuyorum ne zaman baslamam gerek

Kuzum once neden olmadığını arastirmak gerek doktor ona gore sokturucu verir oyle baslayabilirsin adet disinda baslayan arkadaslar da var ama denemediğim icin yanlis yonlendirmek istemem senide

Insalllahh guzel haberlerjni almak nasip olur

Şu an elimde bşr bardak hayıt suyu ile yüzümü ekşitw ekşite okudum yazdıgınızı. Hikayenizide okudum ayrıca. Benim eşimde sorun yok. Bende de yok diolar 1 bucuk senedir olmadı doktor klomen artı çatlatma ignesi verdi 3 yumurtam oluştu 3ü de kist olarak kaldı malesef. Şimdi de sogan suyu içiyorum sabah akşam yemekten once ortada da bir bardak hayıt tohumu içiyorum. Umarım kistlerim erir. Diger ayda aslan pencesi civan perçemi incir havuç kürü sırasıyla yapacagım. Hayırlı olsun bu arada Allah sag salim almayı nasip etsin kucagına

Oncelikle cok tesekkur ederim bu kisti 10 sene her ay cektim kullandigim ilaclar bitkiseller neler yaptiysam gecmedi taki hayit tohumuna kadar once Allaha ettigim dualae var inanarak ise yariycagini dusunerek yapmam cok etkiledi diye dusunuyorum rabbim size de nasip etsin en kisa zamanda Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…