• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumu ile hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kizinbiri9

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
5.230
En iyi cevaplar
1
4.948
173
Merhaba ben kilo vermeye çalışıyorum doktorum beş kilo vermelisin dedi gebelik için bir diyetisyene yönlendirdi oda bana hayıt tohumu önerdi hem ödem attırıyor hem gebelik için faydalı dedi kullanan var mı

Canım merhaba, uzun zaman sonra görüyorum seni, sevindim ☺️ Ben hayıt kullandım, kür şeklinde. Üzüm suyu, macun ve bitki çayı ile birlikte ve benim bütün değerlerim alt üst oldu. Prolaktinim ve tsh yükseldi saçma bir şekilde. Kullanmayı bıraktım çok şükür birkaç ay sonra normale düştü.

Merhaba ben kilo vermeye çalışıyorum doktorum beş kilo vermelisin dedi gebelik için bir diyetisyene yönlendirdi oda bana hayıt tohumu önerdi hem ödem attırıyor hem gebelik için faydalı dedi kullanan var mı
Hamile kalan çok canım ama ödem arttırdığını hiç bilmiyordum

Canım merhaba, uzun zaman sonra görüyorum seni, sevindim ☺ Ben hayıt kullandım, kür şeklinde. Üzüm suyu, macun ve bitki çayı ile birlikte ve benim bütün değerlerim alt üst oldu. Prolaktinim ve tsh yükseldi saçma bir şekilde. Kullanmayı bıraktım çok şükür birkaç ay sonra normale düştü.
Anladım canım acaba çok mu içtin bitki çayları macun üzüm suyu falan karışmış biraz ondan olabilir mi acaba. Soğan suyu da kiminin prolaktini yükseltmiş ama ben yaptığım ay gebe kalmıştım kişiye göre değişiyor sanırım teşekkür ederim cevap için 🌺😍

Canım merhaba, uzun zaman sonra görüyorum seni, sevindim ☺ Ben hayıt kullandım, kür şeklinde. Üzüm suyu, macun ve bitki çayı ile birlikte ve benim bütün değerlerim alt üst oldu. Prolaktinim ve tsh yükseldi saçma bir şekilde. Kullanmayı bıraktım çok şükür birkaç ay sonra normale düştü.
Siz soylediginize göre hayit ile birlikte bayağı bir bitki karıştırıp kullanmissiniz hangi bitki kürü kullanırsanız kullanın tek bir bitki ile devam edin yoksa yan etkisi çok fazla oluyor

bende kullandım ama adetle başlayıp yumurtlama görünce bırakoyordum sizde mi öyle yaptınız
Adetin 3 günü başlıyorum yumurtlama günün den 1 gün önce bırakıyordum 1 tatlı kaşığı kaynamış suda demleyip içiyordum 1 su bardağı hem sabah hem akşam

Nasıl kullandınız acaba günde nekadar ne miktarlarda Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sizede inşallah adetiniz kaç gün sürüyorsa son günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın 1 tatlı kaşığı kaynamış suda 1 su bardağı ama 5, 10 dk demlendikten sonra sabah ve akşam için her seferinde taze yapın inşallah sizde faydasını görürsünüz

Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sizede inşallah adetiniz kaç gün sürüyorsa son günü başlayın yumurtlama tarihinden 1 gün önce bırakın 1 tatlı kaşığı kaynamış suda 1 su bardağı ama 5, 10 dk demlendikten sonra sabah ve akşam için her seferinde taze yapın inşallah sizde faydasını görürsünüz
Teşekkür ederim canım ❤️

Benim düşük olan gebeliğim hayıt tohumu içince olmustu cnım ama tamamen o nasip oldu diyemem çünkü sonra aylarca içtim ama olmadı

Anladım canım acaba çok mu içtin bitki çayları macun üzüm suyu falan karışmış biraz ondan olabilir mi acaba. Soğan suyu da kiminin prolaktini yükseltmiş ama ben yaptığım ay gebe kalmıştım kişiye göre değişiyor sanırım teşekkür ederim cevap için 🌺😍
Siz soylediginize göre hayit ile birlikte bayağı bir bitki karıştırıp kullanmissiniz hangi bitki kürü kullanırsanız kullanın tek bir bitki ile devam edin yoksa yan etkisi çok fazla oluyor

Ben Pendik Yanıklar Baharattan almıştım kürü kızlar. Ahmet bey varmış orada, İbrahim Saraçoğlundan eğitim almış. Ona whatsapp üzerinden tahlil sonuçlarımı göndermiştim, onlara göre bana kür yolladı. Kendi kafama göre kullanmadım yani. Kullandığım 2 ay boyunca adetlerim şaştı. Hayatımda ilk defa tsh değerim 4,50 küsur oldu, prolaktin 70lere çıktı filan. Tabi makroptolaktin testi ile gerçek değerim 21 çıktı, diğer değer yalancı yükseklikmiş. Kürü bıraktım, birkaç ay sonra değerlerim normale döndü.

Bazen prolaktin sorunu yaşıyorum ben de. Bazen dostinex kullanıyorum hafta yarım hap olarak ama en fazla 30 çıkıyor değerim. O yüzden yediklerime çok dikkat eder oldum. Soğan suyu, dereotu, incir, kuru üzüm tüketmemeye özen gösteriyorum. Yersem de çok az yiyorum, canım çekmeyecek gibi. Bitkisel kürlere de tövbe ettim. Ben de hayıt, kadın otu olarak duymuştum. Değerlerimizde Azı yükseltir,yükseği azaltırmış. Dengelermiş yani ama bende işe yaramadı.

Demem o ki kadın doğum ya da dahiliye doktoru önermeden kullanmayın hiçbir şeyi. Kullanırsanız da mutlaka kontrol ettirin değerlerinizi.

Ne kadar süre kullandınız ve ne zamandır istiyordunuz cocukk
5 yıllık evliyim bir düşugum vardı ozaman ara vermiştik 1 yıl sonra çocuk için karar verdim hacamat yaptirmistim o bayan önerdi hayiti kullanmaya başladım 2. Ci ayda hamile olduğumu öğrendim

5 yıllık evliyim bir düşugum vardı ozaman ara vermiştik 1 yıl sonra çocuk için karar verdim hacamat yaptirmistim o bayan önerdi hayiti kullanmaya başladım 2. Ci ayda hamile olduğumu öğrendim
Bende bu ay ınsallah regl den sonra denicem inşallah tutar ya

Back
X