Hayıt tohumu icip hamile kalanlar var mı ?

_BaLgirL_

Annelik muhteşem bir duygu 💕
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.581
2.648
133
Ben kullanıyorum farklılık hissediyorum yaklaşık 3 hafta 1 ay olcak nerdeyse kullananlar var mı merak ediyorum

Ben kullanıyorum farklılık hissediyorum yaklaşık 3 hafta 1 ay olcak nerdeyse kullananlar var mı merak ediyorum
Ben tohumunu değil de ekstraktını sabah 15 damla aç karnına akşam 15 damla yine aç karnına içmiştim ve baya etkisi görmüştüm

Ben tohumunu değil de ekstraktını sabah 15 damla aç karnına akşam 15 damla yine aç karnına içmiştim ve baya etkisi görmüştüm
Ben sağ tüpüm tıkalı diye içmiştim etkisini adet döneminde ağrılarım olmayınca etkisini gördüm

Merhaba arkadaşlar bende 14 yıllık evliyim 1 aşılama 2 tüp bebek tedavisi başarısızlikla sonuçlandı cok yıprandim zor dönemler atlattım en son tup bebek 2013 te yapıldı negatif şimdi ise tüp bebek şansım bile kalmamış erken menopoz dediler 33 yaşındayım tam tedavileri bıraktım diyorum birşeyler duyuyorum tekrar başa dönuyorum şimdi bal tarçın cörekotu yiyorum ayrı incir kürü yapıyorum birde yaklaşık bir aydır hayıt tohumu suyu içiyorum Allah'tan ümidimi kesmedim hiç bir zaman benim durumumda olup hamile kalan varmı acaba

Baya olmuş evleneli geçmiş olsun insaAllah bebislerin olur neden olmadı acaba çocuk tüplerinde bi problem mi vardı esindemi bi problem var yoksa
Bende 4 yıl olcak evleneli hiç gebe kalamadım doktora gittim sağ tüpüm tıkalı birde perdem varmış

Evliligimiz 2.senesinde başladık tedaviye hiç bir sorun yoktu bende ve eşimde sebepsiz infertilite sonra sonra çıktı sorunlar benim yumurta gelişimi çok yavaşmış okadar igneye ilaçlara rağmen gelişmiyor 3ayda bir adet görüyorum tüp Bebek şansimda yokmuş en son 3 sene önce gittim doktora öyle dediler bende burdan takip ediyordum bayanları uzun zamandır bitkisel ürünler kullanıp hamile kalanları görünce bende umutlandim denemek istedim
Allah bütün çocuk isteyenlere tez zamanda versin inşallah çok zor bir durum
Hiç kimsenin evi sessiz kalmasın

Baya olmuş evleneli geçmiş olsun insaAllah bebislerin olur neden olmadı acaba çocuk tüplerinde bi problem mi vardı esindemi bi problem var yoksa
Bende 4 yıl olcak evleneli hiç gebe kalamadım doktora gittim sağ tüpüm tıkalı birde perdem varmış

Hayır kalamadım rahimde perde vardı sağ tüpte sıvı dolmuş laparoskopi ve histereskopi oldum mart ayında şimdilik bekliyorum

Back
X