Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tohumunu değil de ekstraktını sabah 15 damla aç karnına akşam 15 damla yine aç karnına içmiştim ve baya etkisi görmüştümBen kullanıyorum farklılık hissediyorum yaklaşık 3 hafta 1 ay olcak nerdeyse kullananlar var mı merak ediyorum
Ben sağ tüpüm tıkalı diye içmiştim etkisini adet döneminde ağrılarım olmayınca etkisini gördümBen tohumunu değil de ekstraktını sabah 15 damla aç karnına akşam 15 damla yine aç karnına içmiştim ve baya etkisi görmüştüm
Ben de yeni başladım. Tabi etki görmek için erken.[/QUOTE
Ne zaman başladınız acaba
Bi günümü varmı yoksa istediğiniz gün mu başladınız
Baya olmuş evleneli geçmiş olsun insaAllah bebislerin olur neden olmadı acaba çocuk tüplerinde bi problem mi vardı esindemi bi problem var yoksa
Bende 4 yıl olcak evleneli hiç gebe kalamadım doktora gittim sağ tüpüm tıkalı birde perdem varmış
Baya olmuş evleneli geçmiş olsun insaAllah bebislerin olur neden olmadı acaba çocuk tüplerinde bi problem mi vardı esindemi bi problem var yoksa
Bende 4 yıl olcak evleneli hiç gebe kalamadım doktora gittim sağ tüpüm tıkalı birde perdem varmış
InsaAllah canım bir kaç ay sonra histereskopi ve laparoskopi yaptircamSağol canım sanada çok geçmiş olsun inşallah bir an önce kavusursun bebeğine
iyi geceler hayit oyundan sonra hamile kaldinzmiBen kullanıyorum farklılık hissediyorum yaklaşık 3 hafta 1 ay olcak nerdeyse kullananlar var mı merak ediyorum
çok geçmiş olsun kısa zamanda sağlıkla gelsin bebisHayır kalamadım rahimde perde vardı sağ tüpte sıvı dolmuş laparoskopi ve histereskopi oldum mart ayında şimdilik bekliyorum
Evet dün basladim insalalh yararı olur yaAmin canım insaAllah sen kullanıyor musun hayıt
herhangi bir zamanda başlanır diye duydumNe zaman başlanıyor bu hayıt a arkadaşlar